Головна Новини Зірки персона В Ізраїлі бойкотували концерти російської співачки, яка підтримує режим Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі бойкотували концерти російської співачки, яка підтримує режим Кремля

Бузова активно виступає за путінську криваву політику ще з 2017 року

30 травня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

Російську  виконавицю  Ольгу Бузову бойкотують на території  Ізраїлю.  Співачка, яка виступає за підтримку кривавого путінського  режиму  останні шість років, запланувала  виступити в цій країні з концертами, пише "УНІАН".

В Ізраїлі бойкотували концерти російської співачки, яка підтримує режим Кремля

Ольга Бузова (фото з відкритих джерел)

Зокрема, в Хайфі і Беер-Шеві  концерти було скасовано  після того, як квитки були реалізовані. Зараз у відкритому доступі є  квитки на виступ співачки  в Тель-Авіві, але  він теж може бути скасований.

Представники української діаспори в Ізраїлі зараз сприяють тому, аби концерти прихильників Путіна  не відбулись.  Така реакція  не тільки на виступи  путіністки Бузової, але і її однодумців  - Кіркорова, Лепса, Доліної та інших. 

До слова, Ольга Бузова  активно  пропагує  підтримку кривавої політики кремлівського режиму. З цієї причини в 2022 році вона була внесена  до санкційного списку РНБО. Саме того року   співачка  була в тимчасово окупованому Донецьку, де співала для загарбників і публічно  привезла "гуманітарну допомогу".

В Ізраїлі бойкотували концерти російської співачки, яка підтримує режим Кремля - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російська співачка втекла від українців у ШвейцаріїТуристи з України  відзняли російську  пропагандистку, чи  ніби співачку  Ольгу Бузову, яка приїжджала в окупований Донецьк підтримати загарбників.  Пара українців  відзняла відеоролик, як Бузова в Цюріху домовилася про щось в готелі на ресепшн. Громадяни України,  які були  ініціаторами відео з  російською телеведучою, розповідають,  що  знайшли  знаменитість в  одному з найдорожчих швейцарських  готелів, проте  поспілкуватись з нею не вийшло, бо  вона "боягузливо втекла в ліфт". Відео з'явилося на одному із пропагандистських Телеграм-каналів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини