Головна Новини Зірки персона В Росії співак спалив свій паспорт і попросився в Україну (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії співак спалив свій паспорт і попросився в Україну (ВІДЕО)

Едуард Шарлот засудив повномасштабне вторгнення в Україну

28 червня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Виконавець з РФ Едуард Шарлот просто  на камеру  підпалив свій російський паспорт. Він  з допомогою  запальнички  знищив документ громадянина країни-агресорки.

В Росії співак спалив свій паспорт і попросився в Україну (ВІДЕО)

Едуард Шарлот (фото з відкритих джерел)

Як  каже співак, він засудив повномасштабне  військове вторгнення в   Україну. Ще  додає, що кілька останніх   років активно протидіє  проти злочинної кремлівської  влади.

При цьому,  Едуард Шарлот  говорить, що  має бажання  приїхати до  України, щоб підтримати  її мешканців  своїми  концертами, ще надати іншу допомогу, яка їм  потрібна.

"Вважаю за потрібне бути в скрутну хвилину з тими, кого утискають. Я більше не громадянин злочинної Росії. Територіально перебуваю в іншій країні. Вибираю тих, хто за мир "братнього народу". Будь ласка, організуйте шлях (в Україну, — УНІАН), наприклад, за офіційним запрошенням", -  повідомив Шарлот.

При цьому, Едуард Шарлот — російський  виконавець, якого знають за його епатажні витівки. Декіілька разів він  інформував про свою ніби смерть.

Зовсім недавно Шарлот  порізав стрічку у вигляді знака Z –це – символ  війни РФ проти України. І додає, що він виступає  проти війни.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російському актору, який розкритикував війну проти України, погрожують. За словами актора Дмитра Назарова, що критично оцінив діяльність  кремлівського режиму і його війну проти   України,  йому тепер адресують свій негатив мешканці РФ.  Зірковий актор  серіалу "Кухня" зізнається, що через свої погляди отримує послання з погрозами, які адресуються не тільки йому, але й дружині.

Ці послання стали частішими за останні два місяці, відколи артиста  звільнили з театру імені Чехова. За цей час Назаров  все більше розповідає журналістам, що він засуджує цю війну, а ще неодноразово оприлюднював в мережах власні вірші про життя в РФ і роль російської пропаганди. 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини