Головна Новини Зірки персона Вагітну Емілі Ратаковскі розкритикували через фото в машині
commentss НОВИНИ Всі новини

Вагітну Емілі Ратаковскі розкритикували через фото в машині

Користувачі попередили Емілі щодо ременя безпеки

29 листопада 2020, 15:55 comments1198
Поділіться публікацією:

В кінці жовтня стало відомо, що популярна модель Емілі Ратаковскі вперше стане мамою. Знаменитість щосили ділитися з підписниками своїми новими фотографіями, роблячи акцент на своєму кругленькому животику.

Вагітну Емілі Ратаковскі розкритикували через фото в машині

Емілі Ратаковскі

На своєму акаунті в Instagram зірка опублікувала фотографію, на якій позує в машині в білій футболці, відкривши зону декольте, і розстебнутих джинсах. Емілі Ратаковскі сидить на сидінні біля водія, пристебнута ременями безпеки, а на її руку сперся домашній улюбленець Коломбо.

"Животик і моя перша дитина — Коломбо (він заснув в такому положенні)", — підписала вона пост, який набрав понад мільйон лайків.

Користувачі мережі бурхливо відреагували на її новий кадр. Одні підкреслили, що Емілі просто "сяє" від щастя, а інші — розкритикували її зовнішній вигляд і звернули увагу на те, що вона неправильно розташувала ремінь безпеки. "Пристебніть ремінь безпеки під животом", "Не натягуй так пояс", "Що хорошого в тому, щоб кожен раз показувати живіт? зупинись, будь ласка "," Що трапилося з твоїми губами? ","Ремінь в неправильному положенні, дівчинка!", — прокоментували фоловери.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вагітна Емілі Ратаковскі здивувала шанувальників відвертим образом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини