Головна Новини Зірки персона Ван Дамм на зйомках в Києві отримав травму і скористався послугами українського лікаря
commentss НОВИНИ Всі новини

Ван Дамм на зйомках в Києві отримав травму і скористався послугами українського лікаря

Не дивлячись на вік, всі трюки і екстремальні кадри кіногерой і спортсмен виконує сам, не користуючись послугами дублерів і каскадерів

10 вересня 2020, 20:43 comments1341
Поділіться публікацією:

Всесвітньо відома кінозірка Жан-Клод Ван Дамм живе і працює в Києві вже цілий місяць. А днями йому знадобилася медична допомога. Про це пише "Країна".

Ван Дамм на зйомках в Києві отримав травму і скористався послугами українського лікаря

Фото: instagram.com Наталії Криворот

Ван Дамм грає роль в спільному телепроекті Netflix і української компанії Starmedia під назвою "Останній найманець".

Зйомки проходять в столиці України. Жителі міста вже не раз бачили Ван Дамма. Деякі епізоди знімали на Подолі, Шулявці, Лук'янівці. Жан-Клод в гримі, з наклеєними вусами і в уніформі французького спецназу грає старого Джеймса Бонда в комедійному бойовику. А Київ за сценарієм — це один з французьких провінційних містечок. Відомо, що, як і раніше, всі трюки і екстремальні кадри кіногерой і спортсмен виконує сам, без дублерів і каскадерів.

Днями Ван Дамму нагадала про себе стара травма. Акторові запропонували скористатися допомогою доктора Олімпійської збірної України.

У свою чергу, доктор Наталія Криворот поділилася фотографією з кінозіркою і написала: "Сьогодні я лікувала Жан-Клода Вам Дамма, який крім того, що актор, сценарист, режисер, але і Чемпіон Європи з карате, кікбоксер, бодібілдер. Він сказав, що ментально відчуває себе 20-річним, тому в фільмах сам робить всі трюки, щодня тренується і розтягує свої коронні шпагати". Криворот зізналася, що їй вдалося допомогти зоряному пацієнту.

Поки зірка працює на знімальному майданчику, його українська подруга Олена Каверіна, яка супроводжує Ван Дамма в усіх поїздках вже більше 10 років, релаксує. Вона була помічена в салонах краси Києва, на пляжі в Одесі, а також у рідному Кривому Розі.

Сам Ван Дамм відпочиває теж активно. Він літав над Дніпром на вертольоті, перетинав на катері Київське море.

Відзначимо, що зйомки кінострічки в Києві фінішують 25 вересня.

Раніше "Коментарі" писали про смерть британської актриси Дайани Рігг, яка зіграла роль Оленни Тіреллі в популярному фентезійному серіалі "Гра престолів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини