Головна Новини Зірки персона Вдова засновника Playboy постраждала під час пластичної операції
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдова засновника Playboy постраждала під час пластичної операції

Модель Крістал Хефнер розповіла про свій негативний досвід

9 січня 2021, 05:30
Поділіться публікацією:

Вдова багатія Х'ю Хефнера, який заснував журнал Playboy розповіла на своїй сторінці в Інстаграмі, що ледь не померла під час своєї останньої пластичної операції. Процедура відбулася ще 16 жовтня, проте тільки зараз жінка оговталася та наважилася розповісти підписникам, що насправді трапилося.

Вдова засновника Playboy постраждала під час пластичної операції

Крістал Хефнер пережила невдалу пластичну операцію. Фото: kpcdn.net

Осінню модель Крістал Хефнер наважилася лягти під ніж та зробити трансфер жиру. Операція пройшла невдало. Моделі робили переливання крові, оскільки вона втратила багато своєї.

Це не єдиний випадок у житті Крістал, кого операція негативно позначилася на здоров'ї жінки. П'ять років тому вдові довелося видаляти імплантати з грудей, оскільки вони розчинялися та труїли її тіло.

Ці життєві ситуації допомогли зрозуміти місіс Хефнер, що найкраще та найбезпечніше — зберігати свою природну красу. Сама вона пообіцяла більше ніколи не робити косметичних операцій та закликала дівчат та жінок послідувати її прикладу.

За словами Крістал Хефнер, сучасний світ щодня змушує жінок думати, що вони неідеальні. Через це у більшості з'являються комплекси.

Нагадаємо, що Кристал — третя дружина Х'ю Хефнера. Вони побралися в 2012 році. На той момент їй було 26 років, йому — 86. Після смерті Х'ю у віці 91 року, Крістал залишилася без спадщини багатія. Проте вона зберегла подарунки чоловіка — дім за п'ять мільйонів доларів та коштовності.

Раніше ми повідомляли, що вчені розповіли, як скинути вагу уві сні. Багато людей для того, щоб скинути зайву вагу обмежують себе в певних продуктах харчування і регулярно займаються у фітнес-залі. Але японські вчені заявили, що скинути зайву вагу можна більш гуманним способом. Яким саме, читайте в нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" розповідав, що футболіста "Реал Мадрида" судитимуть через секс-скандал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини