Головна Новини Зірки персона Ведучий "Сніданку з 1+1" готовий до мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

Ведучий "Сніданку з 1+1" готовий до мобілізації

Ведучий Руслан Сенічкін без броні: як готується до мобілізації

17 червня 2024, 14:46
Поділіться публікацією:

Руслан Сенічкін, ведучий "Сніданку з 1+1", готовий до мобілізації та активно вирішує питання військового обліку. У недавньому інтерв'ю з Аліною Доротюк щоу-мен відверто розповів про свою готовність вступили до лав ЗСУ. Попри відсутність броні, телеведучий морально готовий стати на захист Батьківщини та усвідомлює необхідність військового навчання.

Ведучий "Сніданку з 1+1" готовий до мобілізації

Ведучий Руслан Сенічкін без броні: як готується до мобілізації

"У мене броні немає. Я зараз займаюся питанням обліку, питанням збору документів, Я прописаний в іншому місті, тут я проживаю. Мені треба владнати ці питання. У разі чого — я готовий", — розповів ведучий в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Ведучий також зізнався, що у студентські роки не проходив військові кафедру та не має жодного досвіду. Однак, він готовий вчитися.  

"Я морально пропрацював, що я можу бути на війні у формі. У мене військового досвіду немає. Я не проходив кафедру свого часу. Відповідно уяви такої немає. Тому цьому треба навчатися. Якщо мобілізують, то буду навчатися", — поділився ведучий.


Ця відверта заява Руслана Сенічкіна викликала значний резонанс серед його прихильників та глядачів. Багато хто підтримує ведучого в його рішенні та висловлює повагу за його готовність захищати Батьківщину. 

Раніше “Коментарі” писали, що відомий український ведучий, а тепер і військовослужбовець Геннадій Попенко висловив свою думку щодо мобілізації та ролі публічних осіб у воєнний час. Попенко наголосив, що захист країни – це обов'язок кожного громадянина.

Нагадаємо, що український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів в інтерв'ю виданню "ТиКиїв", що на початку повномасштабного вторгнення не бачив сенсу вступати до лав територіальної оборони, адже він був у невеликому селищі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини