Головна Новини Зірки персона Велике розлучення у Голлівуді: пара була разом майже 20 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Велике розлучення у Голлівуді: пара була разом майже 20 років

Джейсон Момоа розлучився з акторкою Лізою Боне та повідомив ім’я своєї нової дівчини, яка виявилась на 24 роки молодшою за його першу дружину.

10 липня 2024, 12:12
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Американський актор Джейсон Момоа та актриса Ліза Боне розлучились після семи років шлюбу. Крім того, вони були парою 12 років до одруження. Рішення про розлучення акторами ухвалили кілька років тому, однак лише 9 липня 2024 року суддя округу Лос-Анджелес розірвав шлюб.

Велике розлучення у Голлівуді: пара була разом майже 20 років

Джейсон Момоа та Ліза Боне розлучились. Фото з відкритих джерел

Джейсон Момоа і Ліза Боне, офіційне ім’я якої Лілакої Мун, багато років вважалися гармонійною і щасливою парою. Подружжя часто з'являлося разом на червоних доріжках і не цуралося світського життя. Проте пара публічно оголосила про своє розставання у 2022 році.

Їх шанувальники були в ілюзії, що Джейсон Момоа та Ліза Боне вирішать знову зійтись, але кінозірки підтвердили, що офіційно більше не одружені. В документах, які розглядав суд датою розлучення пари було зазначено 7 жовтня 2020 року, тобто більш ніж три роки тому, але офіційно суд Лос-Анджелес розірвав шлюб 9 липня 2024 року.

Розлучення відбулось без суперечок та фінансових запитів. Пара самостійно розділила спільні активи, а також домовилась про спільну опіку над своїми 16-річною донькою та 15-річним сином.

Для 44-річного Джейсона Момоа це був перший шлюб. Однак зірка "Аквамен" та "Гри престолів" має нову дівчину – 32-річну акторку Адріа Архону, яка відома за ролями у серіалах "Справжній детектив" та "Нарко".

56-річна Ліза Боне, яка була зіркою у "Шоу Косбі" та фільмах "Інший світ" вдруге розриває шлюб. Раніше актора була одружена на співаку Ленні Кравіцу, від якого має ще одну дочку – акторку Зої Кравіц.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дружину Пірса Броснана важко впізнати. Жінка схудла на 45 кілограмів.

Також "Коментарі" писали про найкоротші шлюби в історії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини