Головна Новини Зірки персона «Весь час соромилася»: Дорофєєва розповіла про свої комплекси
commentss НОВИНИ Всі новини

«Весь час соромилася»: Дорофєєва розповіла про свої комплекси

Українська співачка Надія Дорофєєва знялася для листопадового випуску журналу Vogue та відверто розповіла про свої комплекси

31 жовтня 2021, 18:35
Поділіться публікацією:

31-річна популярна артистка, ексучасниця гурту "Время и Стекло" Надія Дорофєєва знялася для нового випуску Vogue Україна та розповіла про свої комплекси.

«Весь час соромилася»: Дорофєєва розповіла про свої комплекси

Дорофєєва розповіла про свої комплекси / фото: @nadyadorofeeva

На своїй сторінці в Instagram знаменитість поділилася кількома фотографіями, зробленими для журналу, зазначивши, що зазнала великого задоволення, побачивши на сторінках глянцю нову себе. А також вона дала інтерв'ю, в якому розповіла, які комплекси щодо зовнішності колись відчувала.

Знаменитість зізналася, що довгий час соромилася своєї худорлявості, тому зазвичай ходити в об'ємному спортивному одязі. А також комплексувала з приводу невеликих грудей, бо вважала, що у виконавиці попмузики має бути пишний бюст. Але десь у 28 років вона зрозуміла, що з її тілом усе гаразд.

"Весь час соромилася. Боже, це так безглуздо! Мені подобається, як змінюється світ, подобається, коли дівчата діляться своїми історіями й пишуть про те, як важливо себе приймати", — зазначила Дорофєєва.

Публікація артистки за добу зібрала понад 140 тисяч лайків і безліч коментарів: "Така дуже красива", "Які красиві фотки", "Гордість України", "Woww", "Краща", "Шикарна та найкраща", — написали фоловери.

«Весь час соромилася»: Дорофєєва розповіла про свої комплекси - фото 2

Нагадаємо, що популярна виконавиця Надія Дорофєєва прогулялася Києвом у новому костюмі від грузинського дизайнера David Koma, похвалившися своїми стрункими ногами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна українська виконавиця, ексучасниця Время і Стекло" Надія Дорофєєва кардинально змінила зачіску.

Читайте також, оголена Надя Дорофєєва позувала перед вікнами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини