Головна Новини Зірки персона «ВІА Гра» розповіла, чи є в контракті заборона на вагітність
commentss НОВИНИ Всі новини

«ВІА Гра» розповіла, чи є в контракті заборона на вагітність

Учасниці "ВІА Гри" розкрили умови контракту

11 березня 2021, 19:30
Поділіться публікацією:








Нещодавно в популярній українській групі "ВІА Гра" оновився склад і дівчата зізналися, які умови прописані у них в контракті з Костянтином Меладзе.

«ВІА Гра» розповіла, чи є в контракті заборона на вагітність

ВІА Гра (фото з відкритих джерел)

Учасниці стали гостями передачі "Слава +", яка виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ, де розповіли про роботу з Костянтином Меладзе й умови контракту з музичним продюсером. Відомо, що нові учасниці підписали контракт на 5 років і в ньому практично немає ніяких заборон, зокрема на вагітність.

Ксенія Попова розповіла про те, що Костянтин нікого насильно не тримає і дівчина може розірвати з ним контракт, не чекаючи закінчення 5-річного терміну. Також, якщо вона завагітніє, то ніхто її не відправлятиме на аборт, можна прийти й просто сказати, що склалася така ситуація.

"Ніхто тебе не змусить переривати цей процес. Є тільки твоє бажання ... Звичайно, якщо ти хочеш погубити свою кар'єру в групі "ВІА Гра", то йди та народжуй", — зазначила блондинка.

Друга учасниці Софія Тарасова зазначила, що була здивована, прочитавши контракт з музичним продюсером, через те, що в ньому не було ніяких серйозних заборон. Дівчина зазначила, що знає про контракти багатьох українських артистів і у них багато обмежень, наприклад, не можна кататися на лижах і роликах, не можна водити машину, тому що можна травмуватися. Але учасницям "ВІА Гри" подібних заборон не встановлюють.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в листопаді 2020 року Костянтин Меладзе в програмі "Вечірній Ургант" представив нових учасниць поп-групи "ВІА Гра". Музичний продюсер зазначив, коли в групу приходять нові дівчата — це найцікавіший період, тому що він надихається і пише "вибухові" хіти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини