Головна Новини Зірки персона Від коронавірусу помер колишній чоловік Алли Пугачової
commentss НОВИНИ Всі новини

Від коронавірусу помер колишній чоловік Алли Пугачової

Організм режисера не зміг подолати хворобу

14 липня 2021, 22:54
Поділіться публікацією:

Олександр Стефанович помер у Москві. Режисерові, письменнику, сценаристу і акторові було 76 років. Про це повідомляє "Космополітен".

Від коронавірусу помер колишній чоловік Алли Пугачової

Олександр Стефанович (фото з відкритих джерел)

Ексчоловік Алли Пугачової провів останні дні під наглядом медиків у реанімації. Ураження легень сценариста досягло 70%. За життя Олександра Борисовича боролися лікарі, до них він був доставлений на початку липня. На той момент легені актора були вражені на 50%.

Відомо, що режисер голосно заявив про себе в 1969 році, знявши документальний фільм "Всі мої сини". Картина отримала багато нагород, в тому числі головний приз Всесоюзного фестивалю телефільмів.

Стефанович співпрацював з легендарним письменником Сергієм Михалковим. Режисер створив картини "Душа", "Почни спочатку" та інші.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що Стефановича у важкому стані після самолікування доставили у лікарню з коронавірусом. Він потрапив в одну з лікарень Москви. Лікарі діагностували у нього важку стадію коронавірусу.

Стало відомо, що режисер спочатку намагався лікувати інфекційне захворювання в домашніх умовах, не звертаючись до медиків. Однак через деякий час його стан погіршився. Стефановича госпіталізували в лікарню з наполовину ураженими легенями.

У повідомленні зазначено, що 76-річного російського сценариста доставили у ковідну клініку в Сокольниках. У нього було уражено близько 50% легень. Лікарі оцінювали стан артиста як середнього ступеня тяжкості.

Стефанович був другим чоловіком Примадонни. Вони одружилися в 1977 році. Шлюб тривав недовго — пара зі скандалом розлучилася у 1980 році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини