Головна Новини Зірки персона Від коронавируса помер російський музикант
commentss НОВИНИ Всі новини

Від коронавируса помер російський музикант

Свен Гундлах помер, не виходячи з коми

16 грудня 2020, 14:21 comments1109
Поділіться публікацією:

На 62-му році життя перестало битися серце російського музиканта, поета і художника Свена Гуідовіча Гундлаха. Відомо, що музикант помер в одній з московських ковідних лікарень. Причиною смерті названо коронавірус.

Від коронавируса помер російський музикант

ФОТО: З відкритих джерел

Кілька днів тому один загиблого Володимир Міроненко повідомляв на своїй сторінці в Facebook про те, що Свен вже протягом чотирьох днів перебуває в павільйоні ВДНГ, з якого зробили ковідну лікарню. Уже на той момент у музиканта погано працювали нирки та печінка. Плюс до всього — були сильно уражені легені.

Рідні та близькі до останнього сподівалися на диво, але, на жаль, Гундлах все ж помер. Володимир Мироненко розповів також і про те, що заразився коронавірусом Свен в церкві від пастви. Напередодні смерті він впав у кому. Так і не вийшовши з неї, музикант помер.

Друг загиблого зазначив, що коли він познайомився зі Свеном, то йому було 18 років. Новий знайомий був старшим за нього на рік. Попри таку маленьку різницю у віці, Мироненко вважав Гундлаха своїм учителем і просто геніальною людиною. Він буквально все перетворював в мистецтво, йому це дуже легко давалося.

Свен Гундлах запам'ятався світу як творець арт-групи "Мухоморы", а також рок-групи  "Среднерусская возвышенность". У той час музична громадськість цю групу. сприйняла всерйоз. Хоча самі учасники заявляли, що створили групу симулятивного року.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що від інфаркту помер відомий російський музикант, а також про  смерть знаменитого  радянського актора Валентина Гафта.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини