Головна Новини Зірки персона Від коронавірусу помер відомий модельєр
commentss НОВИНИ Всі новини

Від коронавірусу помер відомий модельєр

У Парижі помер Альбер Ельбаз - відомий дизайнер, який співпрацював з Yves Saint Laurent і був креативним директором Lanvin

25 квітня 2021, 20:20
Поділіться публікацією:

На 60-му році життя перестало битися серце модного дизайнера Альбера Ельбаза. Чоловік помер в Парижі в суботу, 24 квітня.

Від коронавірусу помер відомий модельєр

Альбер Эльбаз (фото з відкритих джерел)

Сумну новину підтвердили представники швейцарської компанії Compagnie Financière Richemont SA, яка спеціалізується на виробництві предметів розкоші. Саме їй зараз і належить бренд дизайнера під назвою AZ Factory. У компанії відзначили, що вони втратили хорошого колегу і друга.

Згідно з інформацією Haaretz, Альбер Ельбаз помер від коронавірусної інфекції в одній з лікарень Парижа. Але цього він кілька днів пробув в штучній комі.

Відомо, що модний дизайнер співпрацював з паризьким будинком високої моди Yves Saint Laurent, і з 2001 по 2015 рік обіймав посаду креативного директора компанії Lanvin. Йому приписують відродження стану французького будинку високої моди за допомогою сучасних підходів до шовкових коктейльних суконь і барвистих жіночних моделей. Після невеликої перерви він знову повернувся в модну індустрію, представивши свій бренд AZ Factory і першу колекцію.

Нагадаємо, що у квітні 2021 року світ залишився без талановитого американського режисера і продюсера Монте Хеллмана. Чоловікові був 91 рік. Він впав у своєму будинку і травмувався. Монте назавжди ввів себе у світову історію і став легендою американського незалежного кіно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на 82-му році життя перестало битися серце американського бізнесмена і вченого-комп'ютерника Чарльза Гешко. Це один із засновників компанії Adobe Inc., що займається випуском графіки та програмного забезпечення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини