Головна Новини Зірки персона Від раку помер один з творців фільму жахів «Чужий»
commentss НОВИНИ Всі новини

Від раку помер один з творців фільму жахів «Чужий»

Продюсер відомого фільму жахів помер у своєму будинку, що розташований в Бангкоку

22 грудня 2020, 12:18
Поділіться публікацією:

Пішов з життя легендарний американський продюсер, письменник, сценарист, кінематографіст Девід Гайлер. Його серце перестало битися на 77 році життя. Відомо, що причиною смерті став рак, яким тривалий час хворів продюсер. Повідомляється, що його будуть ховати в Таїланді. Про смерть Девіда оголосив офіційний представник Джефф Сандерсон.

Від раку помер один з творців фільму жахів «Чужий»

ФОТО: joblo.com

Давній приятель Гайлер режисер Уолтер Хілл висловив свої співчуття у зв'язку зі смертю одного. Крім того, він зазначив, що Девід був особливою людиною і в ньому була якась магія. До слова, разом з Хіллом Уолтером Девід працював на різних проєктах. Вони обидва відповідали за фінал фільму "Чужий 3".

Для мене був привілей писати та продюсувати з ним, і, що більш важливо, його тісний і глибока дружба впродовж майже 50 років, — сказав Уолтер.

За життя Девід Гайлер встиг написати сценарій до таких відомих світу фільмам як "Паралакс", "Боргова яма", "Кумедні пригоди Діка і Джейн". А також стати продюсером серіалу "Байки зі склепу", фільму "Обговоренню не підлягає" та фільму жахів "Чужий" аж до "Чужий: Заповіт", який є другою частиною  серії приквелів про Чужих.

Крім того, Девід Гайлер був одним з продюсерів фільму "Чужих проти Хижака". На телебаченні Гайлер писав сценарії для серіалів 60-х "Закон Берка", "Людина з ООН", також "Дівчина з ООН".

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що на 88-му році житті не стало відомої британської актриси та зірки серіалів "Шерлок" і "Корона ", а також про смерть 82-річного автора відомого радянського мультфільму "Ну, постривай!".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини