Головна Новини Зірки персона Відома акторка з "Кавказької полонянки" вперше зробила заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома акторка з "Кавказької полонянки" вперше зробила заяву про війну в Україні

Наталія Варлей вперто відмовчувалася, а тепер не зуміла піти від відповіді

31 серпня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Знаменитість з РФ Наталія Варлей, що стала відомою  завдяки тому, що грала ролі у популярних  кінофільмах "Вій" і "Кавказька полонянка", перший раз  згадала про повномасштабне вторгнення, яке її країна почала і продовжує  на території України. Зірка змушена була дати відповідь і оприлюднити свої  думки, бо  журналісти з РФ вже  "притиснули її до стінки".

Відома акторка з "Кавказької полонянки" вперше зробила заяву про війну в Україні

Наталія Варлей (фото з відкритих джерел)

Зокрема, акторка була гостею  кінофестивалю, що відбувся  в одному з  російських міст.  

Варлей висловила свої думки про війну  не дуже впевнено та завуальовано. Вона так  не відповіла, на чиїй стороні. Висловила розмиті слова та  завуальовані фрази, що можна  розуміти, як позитивно, так і негативно.

"Я впевнена в перемозі добра над злом, і розуму — над божевіллям", -  сказала зіркова акторка.

До цього, Варлей  мовчала про війну, тому її коментар  швидко розповсюдили російські видання. Але,  кого  вона називала "добром", а хто в неї асоціюється зі  "злом" – залишилось нез'ясованою. До початку  війни Наталія Варлей була прихильницею  Путіна  і була  рада, що окупували  Крим. На цей раз, ймовірно, що саме так  вона вирішила догоджувати  кремлівській владі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відома українська акторка відповіла, чи зможуть українці пробачити росіянам. Знаменитість з України  Ада Роговцева дала відповідь, чи  можливо,  що співгромадяни  в далекому майбутньому зможуть  вибачити росіянам. Вона зазначила, що  перед цим  жителі агресивної  країни повинні  пройти  власні кілька етапів. 

Українська зірка  повідомила, що зовсім недавно  вона отримала, як дарунок велике  видання про історію  нашої країни, де є розповіді про  шістдесятників.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини