Головна Новини Зірки персона Відома актриса з РФ зазнала страшної травми: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома актриса з РФ зазнала страшної травми: подробиці

Акторка не афішує причини та обставини трагедії, а також відмовляється давати коментарі журналістам.

19 січня 2023, 01:25 comments1967
Поділіться публікацією:

Народна артистка РФ Лариса Удовиченко опинилася на лікарняному ліжку та призупинила свою професійну діяльність до березня 2023 року.

Відома актриса з РФ зазнала страшної травми: подробиці

Актриса з РФ зазнала страшної травми/Ілюстраційне фото

Як виявилося, артистка отримала серйозний компресійний перелом хребта і була негайно госпіталізована. На даний момент вона знаходиться у клініці під наглядом лікарів.

Трагедія сталася під час зйомок через те, що акторка невдало впала. Проте, варто зазначити, що обставини та деталі події не розголошуються, а сама постраждала на зв'язок із журналістами не виходить.

За попередньою інформацією, Удовиченко пережила операцію і зараз проходить курс реабілітації. Чи повернеться артистка до своєї професійної діяльності – невідомо.

Нагадаємо, Лариса Удовиченко відома своїми ролями в таких картинах, як "Найчарівніша та найпривабливіша", "Чехарда", "Зимова вишня", "Спогади про Шерлока Холмса", "Північне сяйво", "Одружити Казанову" та багатьох інших.

На даний момент актрисі – 67 років.

Раніше "Коментарі" писали: У Москві знайшли муміфіковане тіло зіркового актора (ФОТО) . Повідомляється, що актор тривалий час не виходив із рідними на зв'язок, проте вони забили на сполох лише днями. Приїхавши за місцем проживання актора, поліцейські відчинили двері в його квартиру і виявили в кімнаті вже муміфікований труп чоловіка.

Читайте також : Жінка понад 20 років прожила з ножицями у шлунку: подробиці (ФОТО 18). Через лікарську недбалість жінка довгі роки відчувала постійний біль у ділянці черевної порожнини і не могла зрозуміти, що ж з нею відбувається насправді.

Відома актриса з РФ зазнала страшної травми: подробиці - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини