Головна Новини Зірки персона Відома американська модель втретє стане мамою
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома американська модель втретє стане мамою

Модель знаходиться на п'ятому місяці вагітності

30 липня 2020, 10:10
Поділіться публікацією:

Відома модель Коко Роша зізналася шанувальникам, що незабаром стане мамою втретє. Таку інформацію надало видання People.

Відома американська модель втретє стане мамою

@cocorocha

Коко і її чоловік Джеймс Конран виховують двох дітей: п'ятирічну Айоні та дворічного Івера. А зовсім скоро в родині з'явиться ще одна дівчинка! Зараз Роша знаходиться на п'ятому місяці вагітності.

"У нас дівчинка! І Айоні – в захваті! Їй подобається, що у неї є молодший брат, але вона завжди каже: "Так, один у мене вже є. Тепер потрібен другий, тільки жіноча версія" (сміється). Айоні збирається допомагати у всьому", – ділиться модель.

Роша також зізналася, що вони з чоловіком давно планували третю дитину. І модель завагітніла якраз перед початком пандемії коронавірусу і загальним карантином. На щастя, Коко почуває себе добре.

"Третя вагітність протікає так само, як і дві попередні. Я ніколи не хворіла і завжди відчувала себе дійсно добре в цей період. Єдина відмінність – це те, що доводиться постійно сидіти вдома, не маючи можливості вирішувати якісь справи. Але я все одно щаслива, що перебуваю в такому  стані і поруч зі мною – моя сім'я", – говорить Коко.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що зірка "Гри престолів" Софі Тернер вперше стала мамою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини