Головна Новини Зірки персона Відома британська співачка вийшла на сцену у сукні дизайнера РФ, який шив одяг для окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома британська співачка вийшла на сцену у сукні дизайнера РФ, який шив одяг для окупантів

Українці звинуватили Адель в підтримці війни

19 червня 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

Популярна британська  виконавиця Адель, яка раніше скасувала тур через проблеми зі здоров'ям, співала на концерті в Лас-Вегасі, будучи вдягненою в сукню російського дизайнера. Образ для зірки створив модний дім путініста Валентина Юдашкіна, який  виготовляв військову форму для загарбницьких військ.

Відома британська співачка вийшла на сцену у сукні дизайнера РФ, який шив одяг для окупантів

Адель виступила в сукні Валентина Юдашкіна (фото з відкритих джерел)

Адель не звернула  уваги на цей факт і замовила сукню саме в домі Юдашкіна. Вбрання створювали  два місяці, але ніхто з команди Адель не цікавився позицією та роботами дизайнера. Сам Юдашкін помер  минулого року, але його бізнес- модний дім працює після його смерті.

Співачка в своєму Instagram  виставила фото з виступу та захотіла  прорекламувати  російський  бренд. Вона лишила позначку модного дому на фотографії. 

"Чудова Адель одягнена в індивідуальну сукню від Юдашкіна, створену спеціально для її 45-го концерту в Лас-Вегасі. Лаконічний виріб, що відображає її красу", – написано  на сторінці бренду.

На Адель відразу  поливсь шквал критики. Українці та іноземці написали  їй, що вона підтримала  війну,  яку розпочали  росіяни. В той час, коли в Україні щоденно  вмирають люди, зірка купує  одяг в росіян, і саме так  підтримує  російські  війська у війні.

При цьому, в 2000-х Юдашкін  створив  уніформу для російської армії. У 2012 та 2018 році він  був офіційною довіреною особою російського диктатора Володимира Путіна на так званих "виборах". Він підтримував політику російського лідера.

За інформацією  пропагандистських ЗМІ, дочка Юдашкіна – модельєрка Галина – декілька років тому втекла з Росії. Вона  поїхала до Арабських Еміратів, куди й перевезла свій  бізнес. Звідси й надіслали сукню співачці  Адель.

Нагадаємо, що "Коментарі! писали про те, що відома співачка потрапила у скандал через подарунок від Росії. 


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини