Головна Новини Зірки персона Відома співачка потрапила у скандал через подарунок від Росії: про що йде мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома співачка потрапила у скандал через подарунок від Росії: про що йде мова

Підписники захейтили співачку LP за її вчинок

27 лютого 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Виконавиця зі Сполучених Штатів  Лора Перголіцці, що має сценічний псевдонім LP, оскандалилась  в мережах.

Відома співачка потрапила у скандал через подарунок від Росії: про що йде мова

Співачка LP (фото з відкритих джерел)

Недавно  співачка, яка була солідарна з Україною  від початку повномасштабного вторгнення, оприлюднила відеоролик, де вона позує в худі з російським прапором. Вона висловила  подяку російським фанам за цей подарунок.

Проте незабаром  артистка видалила цю сторіз, бо її захейтили   підписники.  Вони вимагали скасувати виступи прихильниці Росії. 

Ще й активно  залишали коментарі про  вчинок LP. "Краще б вам прямісінько до Москви", "Носіть Росію, дуже дурний вибір","Ношу російське худі. Ви серйозно? Сподіваюсь, що люди скасують ваші концерти", "Можна йти за російським кораблем".

Правда, після порції  критики  артистка  виставила  таки своє відеозвернення до фанатів. Там вона сказала, що висловлює підтримку українцям. 

"Я вдячна своїм прихильникам зі всього світу. Я знаю, що серед них є багато українців, які є біженцями у Балтійських країнах. І я хочу, щоб мої українські фани знали, як сильно я їх підтримую і завжди підтримувала. Я люблю вас та сподіваюся побачити вас на концертах", — зазначила LP.

При цьому, американка  LP  розпочала свою кар'єру співачки в  2001 році. В той час  вона записала  дебютний альбом "Heart-ShapedScar".   

Через чотири роки вона створила композицію "Lost on You", що принесла їй популярність. Сингл  очолив першу  сходинку  в хіт-парадах Франції, Бельгії, Польщі, Греції та Ізраїлю.

Відома співачка потрапила у скандал через подарунок від Росії: про що йде мова - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український співак потрапив у скандал в Ізраїлі.Виконавець з України  ALEKSEEV  втрапив в скандальну ситуацію. Це сталось, коли співак  давав концерт в   нічному  клубі Тель-Авіва, в Ізраїлі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини