Головна Новини Зірки персона Відома російська співачка покинула США
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома російська співачка покинула США

Крістіна Орбакайте показала, де зараз перебуває

25 жовтня 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Крістіна Орбакайте, яка не висловилася проти вторгнення Росії в Україну, проте ухилилася від концертів у Росії та обрала жити в США, повідомила своїм шанувальникам, що зараз перебуває на острові Балі.

 Відома російська співачка покинула США

Крістіна Орбакайте (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в соціальних мережах Орбакайте поділилася моментами зі своєї подорожі разом із чоловіком, Михайлом Земцовим, поєднуючи відпочинок і гастролі. Співачка показала краєвид із балкона розкішної вілли в місті Убуд.

Як наголошують російські медіа, Убуд часто є місцем відпочинку і проживання для росіян, які вирушають за межі країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Пугачової та Орбакайте хочуть забрати майно в РФ. Російська співачка Алла Пугачова та її донька Крістіна Орбакайте активно займаються продажем своєї нерухомості в Росії після того, як залишили країну у 2022 році і переїхали жити за кордон.

Як повідомляють російські ЗМІ, депутат Держдуми РФ Олексій Журавльов висловив обурення тим, що артистки мають можливість продавати свою нерухомість у Москві. Він заявив, що ця власність була придбана на гроші з російського бюджету і що Пугачову та Орбакайте слід було позбавити такої можливості. Журавльов також назвав їх "перебіжчиками і зрадниками".

Також "Коментарі" писали про те, що відома російська співачка позбувається свого майнаРосійська співачка Крістіна Орбакайте, яка виїхала з Росії до США після початку повномасштабного вторгнення в Україну, планує продати дві елітні квартири в Москві загальною вартістю 400 мільйонів рублів. Як повідомляють російські ЗМІ, квартири розташовані в житловому комплексі "Чотири вітри" на Великій Грузинській вулиці. Цей ЖК має розвинену інфраструктуру, включаючи фітнес-центр, салон краси, автомийку та шиномонтаж.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини