Головна Новини Зірки персона Відома співачка Алла Пугачова відреклася від рідної доньки
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома співачка Алла Пугачова відреклася від рідної доньки

Російська Примадонна не привітала свою старшу дочку Крістіну Орбакайте із 52-річчям, яке та відзначила напередодні, 25 травня

26 травня 2023, 11:00 comments11732
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на Instagram Пугачової.

Відома співачка Алла Пугачова відреклася від рідної доньки

Пугачова і Орбакайте. Фото з відкритих джерел

Артистка не зробила допис в соцмережі і нічого не опублікувала в Stories. Співачка не вперше "ігнорує" публічне привітання Орбакайте. Минулого року шанувальники теж не побачили "теплих привітань" від Пугачової на адресу старшої доньки. Хоча до того, їх стосунки були публічними. Згодом, Крістіна і сама перестала соромитися показувати відносини з матір’ю фанатам. Цієї весни Орбакайте випустила пісню "Алла будет петь", в якій щемливо привітала Примадонну. Проте, це не змінило ситуації.

Водночас, привітання Орбакайте отримала від чоловіка Пугачової, гумориста Максима Галкіна. Під публікацією іменинниці, той написав: "З днем народження".

Разом з тим, привселюдно, 25 травня, до 52-річної співачки звернувся Філіп Кіркоров. Він назвав Крістіну своєю "падчеркою".

"Наші стосунки завжди були всупереч. Ти була падчеркою, а стала близьким другом.Життя тобі чимало разів пропонувало варіант відпочинку в тіні — місця, якими багато хто марить, місця, куди багато хто прагне…Ти могла бути просто зірковою дитиною, але ні, вже в дитинстві ти показала себе великою актрисою – це той поодинокий випадок, коли в цій думці зійшлися всі: і глядачі, і критики, і твої великі партнери по екрану",  - написав Кіркоров в Instagram.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Під час виступу на власному концерті, Артем Пивоваров влаштував "доганялки" з охоронцем Артем Пивоваров продовжує дивувати зухвалою поведінкою під час своїх виступів на сольних концертах. Чимало його прихильників збентежені цими витівками, і навіть готові відмовитися від творчості артиста.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — У співачки Анни Трінчер проблеми зі здоров’ям: співачка повідомила про перенесення концертів Українська зірка Анна Трінчер погано почувається через нещодавно пережиту операцію з видалення зубів мудрості. Тому вона прийняла рішення перенести власні виступи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини