Головна Новини Зірки персона Відома співачка "з кінцями" поїхала з країни та "замовчала" про війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома співачка "з кінцями" поїхала з країни та "замовчала" про війну

Востаннє Мейхер ділилася думками ще влітку

16 квітня 2023, 21:50 comments4638
Поділіться публікацією:

Виконавиця з України Надія Мейхер, що вже давненько "зникла з радарів" та нічого не пише на  власній  сторінці  в соцмережах, покинула  Україну. Як розповів  блогер Богдан Беспалов, екс-учасниця групи "ВІА Гра" виїхала вже "з кінцями".

 Відома співачка "з кінцями" поїхала з країни та "замовчала" про війну

Надія Мейхер (фото з відкритих джерел)

"Вона зникла, нічого не коментує... По сусідству з Олегом Винником живе вона, в Німеччині. По сусідству, я маю на увазі, не в плані, що в них там квартири поряд. А те, що вони в одній країні, з кінцями туди переїхала Мейхер", — розповів блогер у відео на  власному YouTube-каналі.

Мейхер  "замовчала" про повномасштабне  військове вторгнення  РФ в  Україну ще літом. В той час  співачка  оприлюднила своє  останнє  повідомлення   в соціальних мережах.  Текст з думками співачки  про внутрішні зміни. Далі не було ніякої інформації,   нові фотографії  та відеоролики з'являються    на іншій сторінці – це магазин  одягу від Мейхер, де вона сама  рекламує свій  одяг.

"Я хочу вірити, що ти повністю з Україною і ти навіть не задумуєшся про те, щоб загравати якось зі своєю громадянської позиції в сторону країни боліт. Але твоє мовчання ніяк не прикрашає штрих до твого портрета", — підсумував  Богдан Беспалов.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відома українська співачка відповіла, чи буде перекладати свої пісні на українську. Тіна Кароль зізналась, що не буде робити переклад своїх російськомовних хітів. Але співати ці пісні   вона теж не буде. З початку військового вторгнення  зірка вже не  співає свої  російські  хіти, хоч їх  у неї багато. Зараз   Кароль виконує пісні   лише  на українській мові. Відповідаючи на запитання представників YouTube-каналу NM, вона зізнається, що перекласти старі хіти – це дуже важка робота. 


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини