Головна Новини Зірки персона Відома тенісистка народила від футболіста "Динамо"
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома тенісистка народила від футболіста "Динамо"

Про те, що Родрігес і Янчук зустрічаються, стало відомо влітку минулого року

27 листопада 2020, 16:28 comments1782
Поділіться публікацією:

27 листопада стало відомо, що легіонер київського "Динамо" Жерсон Родрігес вдруге став батьком. У нього вже є син, якому скоро виповниться 2 роки.

Відома тенісистка народила від футболіста "Динамо"

Ольга Янчук. Фото: tsn.ua

Про цю радісну новину повідомила його кохана — українська тенісистка Ольга Янчук. 25-річна дівчина виклала відповідну фотографію на своїй сторінці в соціальних мережах. Хлопчик народився з вагою в 3,6 кілограма і зростом — 53 см.

"Кращий день в моєму житті", — написала Янчук.

Відома тенісистка народила від футболіста ”Динамо” - фото 2

Відомо, що футболіст збірної Люксембургу зараз знаходиться у себе на батьківщині на самоізоляції, тому що заразився коронавірусом.

Про стосунки Родрігеса і Янчук громадськість дізналася минулого року, коли вони зізналися, що зустрічаються. Ольга розповіла, що їх познайомили спільні друзі.

Ольга Янчук займає 704-у позицію в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA). Родрігес в цьому сезоні провів за "Динамо" 14 матчів і забив чотири голи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, вагітна солістка "А'Студіо" вийшла заміж. Кеті Топурія, яка нещодавно розсекретила свою вагітність, порадувала шанувальників ще однією приємною новиною. Вона вийшла заміж за батька своєї майбутньої дитини, написавши про це на своїй сторінці в соціальних мережах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Виктория

28 листопада 2020, 11:04

Витамины для беременных по триместрам. Средство от токсикоза. Доставка 1 день. Заходи в магазин, заказывай https://dnsp.com.ua/ viber 067 314 86 95 - Быстрый ответ.


Новини