Головна Новини Зірки персона Відома українська співачка потрапила у великий мовний скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська співачка потрапила у великий мовний скандал

Гайтана виступила на концерті зі своїми піснями російською мовою

15 липня 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

 Українська співачка Гайтана, нещодавно піддала критиці за публікацію в соцмережах російською мовою, виступила в столиці Киргизстану Бішкеку з російськомовними піснями. Як повідомляє "Музвар", навіть в афіші концерту не було згадок про пісні українською мовою.

Відома українська співачка потрапила у великий мовний скандал

Співачка Гайтана (фото з відкритих джерел)

"Діва Гайтана, голос 2000-х України, обирає не підтримувати свою країну своїми виступами, а їде в Бішкек, де співає російськомовні хіти. Вибір як мінімум незрозумілий. У соцмережах співачки про це тиша. В описі концерту про українські хіти навіть не йдеться. Коли ти можеш бути дівою тільки в тотальному мовчанні," — повідомляє "Музвар".

На цей час співачка не прокоментувала цю ситуацію.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська блогерка-мільйонниця потрапила у скандал через російський серіал про бандитів та гопників. В Україні деякі блогери продовжують   просувати "русскій мір", популяризуючи новий  російський  кримінальний  серіал "Слово пацана", що  присвячений   молодіжним угрупованням  Казані в кінці 1980-х років. В черговий  скандал, пов'язаний з серіалом, втрапила  відома блогерка-мільйонниця. 

Про це розповідає   журналіст Костянтин Андріюк. Він звертає  увагу на новий TikTok блогерки "Симбочки",  що  був віднятий під звуки  з російського серіалу. Зокрема,  в кадрі  присутній  хлопець блогерки — виконавець Парфенюк, що   пробував свої сили в  Нацвідборі на конкурс  Євробачення.

Журналіст  та  чимало користувачів  звинувачують  дівчину в  хайпі на серіалі, що відзнятий в країні- агресорці. Але  Сімбочка  пояснила, що ніби не знала, звідки взялась звукова доріжка, яку вона використала у відеоролику.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини