Головна Новини Зірки персона Відома українська співачка пройшла військову підготовку
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська співачка пройшла військову підготовку

Тіна Кароль отримала сертифікат з тактичної медицини

18 червня 2024, 17:00
Поділіться публікацією:

Відома українська співачка Тіна Кароль нещодавно завершила курс з тактичної медицини та військової підготовки, наголошуючи на своїй підтримці та готовності захищати Україну.

Відома українська співачка пройшла військову підготовку

Тіна Кароль отримала сертифікат з тактичної медицини

“Я громадянин України. Це мій вибір. Мій вибір Україна вже дуже давно. Це не новина. Свідомо розуміти, що відбувається, як допомогти людям і собі у надзвичайній ситуації. І ми живемо у війні. Я вирішила для себе, що я повинна знати все: це тактична медицина за протоколом, поводження зі зброєю, практика зі стрільби, використання радіозв'язку, інженерна підготовка та бойове злагодження", - заявила Кароль у своєму зверненні через Telegram.


Відома українська співачка пройшла військову підготовку - фото 2 Протягом навчання, яке проходило під наглядом досвідчених інструкторів, Тіна освоїла низку важливих умінь, включаючи поводження зі зброєю, основи тактичної медицини, стрілянину та використання радіозв'язку. Навчання проходило у співпраці з ветеранами "Азова".
Після закінчення курсу співачка отримала сертифікат, що підтверджує її навички та готовність до дій в екстремальних умовах.

Реакція громадськості на такі дії Кароль не забарилася. Шанувальники зірки висловили свою повагу.

Відома українська співачка пройшла військову підготовку - фото 3

Нагадаємо, що Марія Агапітова, відома актриса Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, приєдналася до Сил оборони України. Минулого року актриса вже намагалася вступити до армії, але тоді їй відмовили, сказавши, що "прийде її час". Нині вона отримала можливість служити своїй країні. Агапітова розповіла, що ухвалила рішення про службу в армії не спонтанно. Актриса також відкрила збір коштів на необхідне обладнання, включно з бронежилетами і РПС



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини