Головна Новини Зірки персона Відома українська співачка розповіла, що допомогло їй перемогти рак
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська співачка розповіла, що допомогло їй перемогти рак

Міка Ньютон поділилася історією своєї боротьби з онкологією

15 січня 2021, 13:46
Поділіться публікацією:

Популярна українська виконавиця Міка Ньютон, яка вже давно живе в Америці, зізналася, за допомогою чого вона змогла перемогти рак. На своїй сторінці в соціальних мережах знаменитість виклала пост, в якому розповіла шанувальникам всю правду.

Відома українська співачка розповіла, що допомогло їй перемогти рак

Міка Ньютон. Фото: 24tv.ua

Так, Міка згадала, що рік тому їй поставили діагноз рак яєчника третього ступеня, але незабаром вона дізналася, що ситуацію ще можна врятувати. До публікації дівчина прикріпила знімок, зроблений під час лікування в лікарні. Вона зізнається, що в той момент найбільше її шокувала не сама новина про страшну хворобу, а те, що вона не зможе мати дітей.

"Рік тому вони сказали, що мені знадобиться 12 курсів хіміотерапії, але самою страшною новиною було те, що я ніколи не зможу бути мамою. Не думаю, що у мене коли-небудь знайдуться слова, щоб описати все те, через що ми пройшли... але сталося диво! Через тиждень прийшли аналізи, які показали, що у мене перша стадія, тому в один прекрасний день у мене ще буде шанс завагітніти", — написала співачка.

Ньютон зізнається, що перемогти рак вона змогла за допомогою позитивних думок і молитов. Вона додала, що люди, які зіткнулися з цим захворюванням, не повинні опускати руки, потрібно вірити у своє одужання.

Знаменитість розповіла, що навіть онкологи, які займалися її лікуванням, були приємно шоковані від результату аналізів. Якщо прийняти ситуацію, що сталася, як урок, а не як покарання, то незабаром ви отримаєте нагороду, впевнена виконавиця.

Як повідомляло видання "Коментарі", Алла Мазур зізналася, що за слово її дратує після перемоги над раком. Відома українська телеведуча Алла Мазур понад рік боролася з онкологією. На щастя, їй вдалося перемогти цю страшну хворобу. На своїй сторінці в соціальних мережах вона написала, яке слово є найнеприємнішим для людини, у якої рак. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини