Головна Новини Зірки персона Відома українська телеведуча зізналася, який страшний діагноз їй поставили лікарі
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська телеведуча зізналася, який страшний діагноз їй поставили лікарі

Через насичений графік роботи телеведуча підірвала своє здоров'я

24 січня 2021, 23:35
Поділіться публікацією:

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, який діагноз їй поставили лікарі, коли їй було 22 роки. Так, на своїй сторінці в соціальних мережах вона написала, що отримала вирок, що навряд чи вона зможе мати дітей.

Відома українська телеведуча зізналася, який страшний діагноз їй поставили лікарі

Маша Єфросиніна. (фото: instagram.com/mashaefrosinina)

У той час у неї був важкий робочий графік: за добу Маша спала по 3-4 години. Відсутність будь-якого циклу призвела до того, що лікарі попередили її про серйозну небезпеку.

"Мені було 22. На той час я вже три роки, як вела ранкове шоу. Три роки, як вставала о 4:30 ранку, закінчувала університет і спала по 3-4 години на добу. Мій цикл повністю зник на півтора року від такого ритму життя. Я набрала свої перші 10 кг. І отримала вирок, що навряд чи коли-небудь завагітнію", — йдеться в повідомленні.

Відома українська телеведуча зізналася, який страшний діагноз їй поставили лікарі - фото 2

На щастя, діагноз виявився помилковим і зараз у телеведучої з її чоловіком є двоє прекрасних дітей — 16-річна дочка Нана і 6-річний син Олександр.

Додамо, що раніше Маша Єфросиніна розплакалася на очах у шанувальників через дочку. Відомо, що дівчинка полетіла вчитися в Канаду, а телеведучій дуже важко переживати розлуку з нею, тому вона не змогла стриматися. Фанати підтримали свого кумира теплими словами та компліментами.

Як повідомляло видання "Коментарі", Маша Єфросиніна зізналася, чому її навчила робота на телебаченні. 16 листопада в Україні відзначають День працівників радіо, телебачення і зв'язку. І ні для кого не секрет, що часто представникам цієї галузі припадає виконувати роботу в прямому ефірі, а значить, бути готовим до будь-якої непередбаченої ситуації. Своїми враженнями поділилася відома українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка працює на телебаченні вже більше 20-ти років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexx

25 січня 2021, 09:58

Развратные дeвyшки ищyт eбли на oднy нoчь! Вce бecплaтнo и aнoнимнo, вce oни жaждyт cпepмы и любят ceкc ----- http://bit.do/exas


Новини