Головна Новини Зірки персона Відомий актор потрапив у скандал через відео з російськомовною піснею
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий актор потрапив у скандал через відео з російськомовною піснею

Вілл Сміт опублікував короткий ролик під пісню "Береги мою любовь" російського хіп-хоп виконавця Xcho

23 січня 2023, 23:30 comments2157
Поділіться публікацією:

Зірковий  актор Вілл Сміт втрапив в скандальні розбірки, розмістивши  відеоролик  в соціальних мережах. Зірка оприлюднила  відео,  як, використовуючи бігову доріжку, лампи, дим-машини та іграшковий  автомобіль,  роблять крутий реальний кадр. За словами актора, саме так створюють чимало  спецефектів у кінофільмах. 

 Відомий актор потрапив у скандал через відео з російськомовною піснею

Актор Вілл Сміт (фото з відкритих джерел)

"Ви здивуєтеся, скільки знімків у фільмах зроблено саме так! Люблю творчість", — пише зірковий представник Голлівуду.. 

Але от одне зірка не врахувала. , Бо його  підписники  тепер звинувачують  Сміта через пісню, якою озвучено відео  - це  уривок з композиції   хіп-хоп виконавця  з РФ і автора композицій  вірменського походження Xcho. Згадувана пісня має назву "Береги мою любовь" і співак виконує її російською мовою. 

"Росія щодня вбиває мирних людей і дітей в Україні. Слухати російську музику, їсти їх їжу, дивитися їх фільми — це сором!",- пишуть актору.

 При цьому, представники РФ  з цієї причини  запросили голлівудську знаменитість  погостювати в  Росії. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомому акторові прийшла повісткаАктор Тарас Цимбалюк повідомив, що йому прийшла повістка. Така  звістка його не  радує, бо він не є військовим фахівцем. Як він стверджує, пішов би захищати  свою країну, коли б щось вмів. Також актор заявив, що упевнено  сприйняв би цю  звістку, коли був впевнений,  що спочатку  він буде навчатись, а пізніше вже його відправлять  на лінію вогню. Але  відразу опинитись на передовій, не маючи ніякої  підготовки, як він стверджує — треш. Важливо, що Тарас Цимбалюк — 33-річний  вітчизняний актор, що став відомим, знявшись в ролях  у відомих  серіалах  "Кріпосна" і "Спіймати Кайдаша".

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микола

24 січня 2023, 06:03

"Кріпачка"


Новини