Головна Новини Зірки персона Відомий актор потрапив у скандал через відео з російськомовною піснею (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий актор потрапив у скандал через відео з російськомовною піснею (ФОТО)

Скандал спричинило відео, в якому Ступка вітав доньку з 6-річчям

27 квітня 2023, 22:50 comments1038
Поділіться публікацією:

Відомий актор Дмитро Ступка втрапив у скандальну історію. Зірку почали хейтити  в соцмережах. Причиною став  ролик, яким Дмитро  привітав донечку  з днем народження. Відеоролик, де присутня  мала Богданка,  актор  супроводжує  піснею на російській мові  "Тебя нежно грубо".

 Відомий актор потрапив у скандал через відео з російськомовною піснею (ФОТО)

Дмитро Ступка (фото з відкритих джерел)

 Юзери обурюються, що Ступка  слухає  виконавців з РФ. Йому прямо дорікають  за це.  Коментарі  під відео наступного змісту: "Скоро Ступка стане прізвищем, яке будуть пов'язувати лише зі скандалами. Мало пісень на світі, що ви обрали гурт, якому заборонений в'їзд до України? І не за російську мову, а за виступи в окупованому Криму. Знаєте, чим розумна людина відрізняється від дурної? Вмінням визнавати і виправляти помилки".

Дмитро Ступка спочатку почав виправдовуватись. Навіть  почав свою дискусію  з авторами коментарів. Але за якийсь час він  видалив всю словесну перепалку.

"Та що ви причепилися до пісень. Як кажуть, на смак і колір… Цей гурт не є російським…А якщо ви вважаєте, що через війну зникне російська мова, то ви помиляєтеся… Багато наших воїнів і захисників розмовляють російською мовою? І що тепер? Їх тепер за це не поважати?", — відписав  на це все актор.

 Відомий актор потрапив у скандал через відео з російськомовною піснею (ФОТО) - фото 2
 Відомий актор потрапив у скандал через відео з російськомовною піснею (ФОТО) - фото 3

Раніше "Коментарі" писали про те, що  Остап Ступка вперше прокоментував журналістам свою "п'яну" ДТП. Відомий  український артист  Остап Ступка  дав відповідь  журналістам  ТСН після інформації  про те, що 4 квітня, перебуваючи  в стані алкогольного сп'яніння, він вчинив  дружньо-транспортну пригоду. Репортери   каналу хотіли  вияснити у  винуватця  подробиці події. Але Ступка   не  мав бажання підтверджувати  цю дорожню пригоду чи спростовувати її. Актор коротко відповів, що  не коментуватиме  те, що відбулось. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини