Головна Новини Зірки персона Відомий актор вирішив взяти паузу в кар'єрі: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий актор вирішив взяти паузу в кар'єрі: що сталося

Актор втомився від постойной роботи над фільмами

22 березня 2021, 14:00 comments1022
Поділіться публікацією:








24-річний відомий актор Том Холланд, зірка супергеройського фільму "Людина-павук", зізнався, що хоче взяти перерву в кар'єрі, щоб отримати насолоду від життя.

Відомий актор вирішив взяти паузу в кар'єрі: що сталося

Том Холланд (фото з відкритих джерел)

Холланд став популярним в юному віці, а у 2015 році, коли він підписаний контракт із кіностудією Marvel, отримав всесвітнє визнання. Він став наймолодшим актором, який виконав роль Людини-павука. Наразі Том працює над сиквелом про супергероя, а після закінчення знімання хоче взяти тимчасову паузу, щоб піти додому і просто зайнятися речами, на які у нього раніше не вистачало часу.

Актор зізнався, що хоче покататися на лижах, тому що раніше, за умовами контракту, йому заборонялося це робити, адже, якби "Людина-павук" зламав ногу, то для Marvel Studios це була б серйозна проблема.

"Я збираюся зробити перерву. Я просто піду додому і подивлюся, куди мене віднесе вітер", — зазначив 24-річний Том Холланд.

Крім роботи над "Людиною-павуком", актор також був залучений до інших проєктів, наприклад, він зіграв у драмі "Диявол весь час" і "Вишня". Тому не дивно, що у знаменитості не було вільного часу, щоб зустрітися з друзями або поїхати кудись відпочити.

Нагадаємо, наприкінці лютого 2021 року у мережі з'явилася інформація, що паузу в кар'єрі вирішила взяти зірка "Гаррі Поттера" Емма Вотсон. Західні джерела повідомили, що актриса хоче присвятити більше часу своєму коханому Лео Робінтону. Однак пізніше цю інформацію спростували.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що компанія Marvel представила нового Капітана Америку. Ним стане Аарон Фішер — відкритий гей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини