Головна Новини Зірки персона Відомий актор зі сцени премії Гільдії кіноакторів США побажав миру в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий актор зі сцени премії Гільдії кіноакторів США побажав миру в Росії

Зі сцени Ф. Мюррей Абрахам заговорив про єдність народів

28 лютого 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

 Нещодавно в Сполучених Штатах  відбулась церемонія, де  нагороджували премією Гільдії американських кіноакторів. Ці нагороди вручили за видатні  досягнення в  кінематографі та в сфері телебачення. Не обійшлось без непередбачуваних  інцидентів. 

Відомий актор зі сцени премії Гільдії кіноакторів США побажав миру в Росії

Ф. Мюррей Абрахам (фото з відкритих джерел)

Представник Сполучених Штатів  Ф. Мюррей Абрахам, який отримав відзнаку, як видатний  драматичний  актор,  виступив  на церемонії зі скандальною промовою. Актор  виголосив, що бажає, аби був мир  в Україні і в Росії, при цьому він забув,  що російські загарбники, ведуть себе, як  терористи, що знищують мирних українських мешканців, обстрілюють  житлові будинки, школи, дитячі садки, лікарні. 

"Це прекрасний час, але я хотів би звернутися з молитвою до жертв землетрусів у Сирії та Туреччині, а також з молитвою про мир в Україні та Росії. Об'єднані назавжди!" — наголосив Мюррей Абрахам,  інформує журнал People.

Важливо, що 83-річний  номінант  народився в Пенсільванії. Найбільш знакова його роль Антоніо Сальєрі у фільмі "Амадей". За цю роботу  Абрахам  отримав  премії "Оскар" і "Золотий глобус". Ще Мюррей Абрахам  відомий завдяки своїм  роботам у фільмах "Обличчя зі шрамом" і "Знайти Форрестера", і в серіалі "Батьківщина". 

На  цьогорічній премії Гільдії кіноакторів Мюррей Абрахам  представляв   драматичний серіал "Білий лотос" — їх виділено  на номінацію "Кращий акторський склад в драматичному серіалі".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін нагородив відомого американського актораРосійський диктатор Володимир Путін вручив нагороду Стівену Сігалу за нібито внесок у міжнародне культурне та гуманітарне співробітництво. Колишнього американського актора Стівена Сігала було нагороджено орденом Дружби. Відповідне розпорядження Володимира Путіна з’явилось на російському порталі правової інформації.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

28 лютого 2023, 22:16

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини