Головна Новини Зірки персона Відомий американський музикант наклав на себе руки
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий американський музикант наклав на себе руки

Тіло рокера знайшли в його будинку

30 липня 2021, 20:24 comments1016
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В окрузі Гумбольт, штат Каліфорнія, у власному будинку знайшли мертвим 55-річного фронтмена метал-групи Metal Church Майка Хоу. Про це повідомляє видання TMZ.

Відомий американський музикант наклав на себе руки

Майк Хоу з групи Metal Church повісився у своєму будинку. Фото metalheadzone

Як стало відомо, музиканта знайшли повішеним у його будинку. Тіло загиблого рокера було виявлено його родичами. Вони ж і повідомили в поліцію про те, що трапилося. Офіційною причиною смерті названа асфіксія. Місцева влада впевнена, що рок-музикант наклав на себе руки.

Однак, що могло стати причиною суїциду родичі зовсім не розуміють. Знову таки, за словами поліції, справа точно не в будь-яких наркотичні речовини, алкоголь або різних медичних препаратах. Не виключено, що у металіста були проблеми, які і підштовхнули його на цей крайній крок.

До слова, навесні 2005 року пішов з життя ще один учасник групи Metal Church Девід Уейн. У той фатальний день він потрапив в автокатастрофу. Травми виявилися несумісними з життям.

Для довідки: група Metal Church була заснована в 1980 році. У 1984 році група випустила свій перший однойменний альбом на незалежному лейблі Ground Zero. У 2009 році група припинила своє існування, але вже до 2012 музиканти знову зібралися всі разом і почали виступати.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про смерть барабанщика і співзасновника ню-метал-групи Slipknot Джої Джордісон. Його родичі підтвердили цю інформацію, додавши, що музикант помер уві сні. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що помер британський музикант, який довгий час боровся зі своєю хворобою. Його серце перестало битися в 76 років. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини