Головна Новини Зірки персона Відомий артист розповів, як росіяни помстилися йому за підтримку України
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий артист розповів, як росіяни помстилися йому за підтримку України

Андрію Данилку заборонили в'їзд в ОАЕ

4 лютого 2024, 23:20
Поділіться публікацією:

Українській зірці  Андрію Данилку заборонено  в'їзд в ОАЕ після  того, як він  виступив  на корпоративі в Дубаї в 2022 році. Тоді він  на  сцені   сказав  про підтримку рідного народу.

Відомий артист розповів, як росіяни помстилися йому за підтримку України

Андрій Данилко (фото з відкритих джерел)

З цієї причини  влада ОАЕ  прийняла рішення  довічно заборонити співаку  в'їзд через ніби  "розпалювання міжнаціональної ворожнечі", але  офіційна причина дотепер не озвучена і не  зазначена в жодному документі.

Співак   дав коментар щодо  цієї ситуації. Під час  розмови  з журналістом "Гордона" він  розповів, що донедавна не  догадувавсь  про заборону. Тепер  переконався, що на це мали  вплив представники російської  влади.

"Потрібно розуміти, що це не робиться за бажанням влади Еміратів – це робиться за вказівкою російської верхівки. Це абсолютно точно особиста помста. Чому їх так дратує Сердючка? Тому що вона їх висміює. Їх дратує, що ми збираємо повні зали і публічно з них сміємося. А тим часом пісні Сердючки досі лунають на новорічних вечірках по всій Росії. І вони нічого не можуть з цим вдіяти, тому і лютують, вдаються до такої дрібної помсти", -  пояснив  Андрій Данилко.

При цьому,  український співак зберігає  оптимізм і запевняє, що продовжуватиме  підтримувати Україну, виступаючи  на міжнародній арені.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що РФ вимагає від Анни Асті публічно відмовитися від українського громадянства та підтримати війну.Колишня українка  Анна Асті, яка  тепер  робить кар’єру в РФ, аби  зберегти  російське  громадянство,  має публічно відмовитися  від  свого українського паспорта   та  висловитись за підтримку війни.

Посилаючись на власне джерело, російський Telegram-канал ВЧК-ОГПУ  інформує, що   Кремль  висунув  саме такі  умови до  російських  співаків, які попали в немилість після  скандалу  з "голою вечіркою".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини