Головна Новини Зірки персона Відомий музикант показав голе фото з відпочинку в Карпатах: фанати відреагували бурхливо
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий музикант показав голе фото з відпочинку в Карпатах: фанати відреагували бурхливо

Шанувальники сприйняли це з гумором

18 січня 2021, 18:51
Поділіться публікацією:

Лідер гурту ТНМК ( "Танок на майдані Конго") Олег Михайлюта (Фагот) здивував своїх фанатів фотографією, на якій він повністю голий. Її він опублікував на своїй сторінці в соціальних мережах, підписавши, що він готовий до Хрещення.

Відомий музикант показав голе фото з відпочинку в Карпатах: фанати відреагували бурхливо

Олег Михайлюта. Фото: womo.ua

Відомо, що на даний момент музикант перебуває в селі Яблуниця Івано-Франківської області, куди він поїхав відпочити.

На знімку можна побачити, що артист сидить в лазні перед вікном повністю оголений.

Шанувальники оцінили такий сміливий кадр, тому написали в коментарях до публікації багато приємних компліментів. Так, користувачі пишуть, що якщо у знаменитості зимові кадри такі, то чого вже чекати від літніх.

Додамо, Олег Михайлюта (Фагот) є українським співаком, продюсером, лідером колективу ТНМК. Крім музики, він також займався і іншими творчими видами діяльності. Наприклад, погодився озвучити Джонні Деппа в українському дубляжі фільмів "Пірати Карибського моря: Скриня мерця" і "Пірати Карибського моря: На краю світу". А ще працював над музичним оформленням тележурналу "Каламбур".

Як повідомляло видання "Коментарі", дружина відомого музиканта вперше зізналася, чому вона не хоче заводити дітей. Цивільна дружина лідера гурту ТНМК ( "Танок на майдані Конго") Олега Михайлюти Ольга в своєму інтерв'ю чесно зізналася, чому вони не поспішають заводити дітей. Виявилося, вся справа в невідповідному віці.
Також ми писали, ТНМК презентували нову різдвяну відеороботу і анонсували різдвяний тур. Неординарна програма групи "Танок на майдані Конго" — це концерт, де музиканти стають відомими персонажами української народної творчості, а між піснями власного авторства влаштовують міні-спектаклі про різдвяні традиції, але із сучасною інтерпретацією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини