Головна Новини Зірки персона Відомий музикант випустив парфуми з незвичайним запахом
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий музикант випустив парфуми з незвичайним запахом

Гроші з продажу парфуму підуть до фонду захисту дикої природи

12 січня 2021, 09:04
Поділіться публікацією:

Легендарний британський рок-музикант, гітарист групи Queen Брайан Мей спільно з парфумером Серджіо Момо, засновником марки Xerjoff, випустив парфуми із запахом борсука. Про це інформує сайт Liveforlivemusic.

Відомий музикант випустив парфуми з незвичайним запахом

Гітарист групи Queen створив парфум із запахом борсука - фото: з відкритих джерел

Духи були випощені у криваво-червоному флаконі й отримали назву Save Me, на честь хіта групи Queen. Даний парфум має запах сандалового дерева і борсука. Також в ньому присутні нотки рожевого перцю, жасмину, цикламена, ромашки, туберози, мімози, іланг-ілангу, гарденії та мускусу.

Відомий музикант випустив парфуми з незвичайним запахом - фото 2

Брайан Мей пояснив, що борсук є близькою йому за духом твариною. Тому він і створив такий досить незвичайний аромат. Плюс до всього, за його словами, цей парфум дозволить почути запах британського села. Гроші, отримані з продажу кожної пляшки одеколону, підуть до фонду Брайана по захисту диких тварин під назвою Save Me Trust.

Музикант відомий своєю роботою за протестом проти вибракування борсуків. А минулого року він підтримав нову політику британського уряду щодо поетапної відмови від забою диких тварин на користь вакцини для боротьби з туберкульозом великої рогатої худоби.

Мей провів онлайн-конференцію, під час якої ставив автографи на флаконах своїх духів. При цьому він говорив, що дуже сподівається, що цей парфум багатьом сподобається. Придбати духи з автографом можна буде за 410 євро.

Відомий музикант випустив парфуми з незвичайним запахом - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, як виглядає дівчина "найсексуальнішого чоловіка планети", а також про те, що українська співачка ледь не згоріла під час зйомок кліпу і про причини інциденту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини