Головна Новини Зірки персона Відомий радянський актор знайдений мертвим у своїй квартирі
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий радянський актор знайдений мертвим у своїй квартирі

Точна причина смерті артиста невідома

24 лютого 2021, 11:59
Поділіться публікацією:

24 лютого стало відомо про смерть радянського і російського актора Дмитра Писаренка. Артист був знайдений мертвим у своїй квартирі в Москві. Звістку про смерть актора оприлюднила "Лента.ру", посилаючись на РЕН ТВ.

Відомий радянський актор знайдений мертвим у своїй квартирі

Відомий радянський актор знайдений мертвим у своїй квартирі - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що Дмитро Писаренко перестав виходити на зв'язок. Тоді один з родичів занепокоївся тим, що відбувається і вирушив до актора додому, проте двері були замкнені. Чоловік викликав правоохоронців, які зламали двері та виявили тіло артиста.

Серце популярного актора зупинилося у віці 61 рік. Про точну причину смерті не повідомляється.

Дмитро Писаренко виступав на сцені Малого театру, Нового драмтеатру та "Школи сучасної п'єси". Він взяв участь в десятках кінопроектів, в тому числі у фільмах "Пан Великий Новгород", "Цар Іван Грозний", "Співучасть у вбивстві", "Оленяче полювання" і "Золото", а також в серіалах "Михайло Ломоносов" та "Берег його життя ".

Нагадаємо, що напередодні, на 71-му році життя перестало битися серце відомого російського актора, зірки серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів" Олександра Жданова. Сумну новину на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував театр "На Ливарному". У повідомленні говориться, що актора не стало в неділю, 21 лютого. Ймовірною причиною смерті став рак, з яким Олександр Жданов боровся довгий час.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що не стало легендарного радянського і російського актора Андрія Мягкова. Причиною смерті 82-річного актора — гостра серцева недостатність. За інформацією преси, Мягков помер у власному будинку, тіло виявила його дружина, актриса Анастасія Вознесенська.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини