Головна Новини Зірки персона Відомий співак виступив проти мобілізації артистів
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий співак виступив проти мобілізації артистів

Дмитро Шуров відповів, чому музиканти мають отримувати "бронь"

1 лютого 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Український виконавець Дмитро Шуров, він же Pianoбой, пояснив чому він  проти мобілізації артистів на лінію  фронту.

Відомий співак виступив проти мобілізації артистів

Дмитро Шуров (фото з відкритих джерел)

Співак відповів, чому його колеги також повинні отримувати "бронь". Як він стверджує,  бронювання  від військового призову  повинні   мати  громадяни, без діяльності яких  країна не може обійтись. Як  переконаний Pianoбой,  люди мистецтва  належать до цієї категорії населення.

"З одного боку, очевидно, що перемогти ми зможемо тільки ефективно та цільово використовуючи потенціал всіх громадян. З чисто менеджерської точки зору, "бронь" повинні отримувати ті люди, яких неможливо ніким замінити. Звісно, артисти підходять під цей критерій, бо це обличчя", — висловивсь Pianoбой, відповідаючи на запитання nv.ua.

Співак  каже, що музикант в тилу  виборюватиме перемогу  ефективніше, ніж на лінії  фронту. Адже артисти увесь час  гастролюють,  виступають з благодійними концертами, займаються збором коштів для  військових, ще   сплачують податки в бюджет  країни.

"На мою думку, артист, який гастролює, дає благодійні концерти, акумулює кошти для допомоги тим, хто її потребує, дає людям нові сенси та емоційну підтримку, принесе набагато більше ефективної користі перемозі, займаючись своєю справою, ніж в окопі чи на кухні. В першу чергу ті артисти, які, окрім смислового навантаження, ще є бізнесом, який платить податки, жодної копійки не отримували від держави і побудували свою справу та кар'єру своїми руками та ресурсами. Логіка така: держава не витрачає на них ресурс, а навпаки, діяльність цих людей є ресурсом для перемоги всіх", — зазначив  Шуров.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий співак відповів, чи готовий захищати Україну на фронті

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ЭДВАРД

2 лютого 2024, 09:35

Абсолютно слушна позиція співака! Митці і науково-культурний потенціал України - це недоторкане надбання, яке є основою складовою самодержавності нашої країни!!!


Новини