Головна Новини Зірки персона Відомий співак вийшов на сцену сильно п'яним та матюкався (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий співак вийшов на сцену сильно п'яним та матюкався (ВІДЕО)

Пізніше Крупін вибачився перед глядачами

22 жовтня 2023, 22:10 comments1546
Поділіться публікацією:

Відомий в Україні виконавець, лідер групи  "Корупція" Міша Крупін  нещодавно мав  концерт в місті  Одеса, під час якого  виникла незапланована  неприємність.

Відомий співак вийшов на сцену сильно п'яним та матюкався (ВІДЕО)

Міша Крупін (фото з відкритих джерел)

Співак з’явився  на сцені, очевидно, перебравши зайвого і  увесь час нецензурно висловлювався. Про це він сам  і сказав  одеситам, які прийшли, щоб побачити  виступ гурту.  В результаті Крупін  не міг нормально виступати, адже ледве тримавсь на ногах.

"У мене просто одне питання: ви що тут все, ох**ли чи що? Ви готові до туси? Друзі, не звертайте уваги, тому що я приїхав сьогодні в Одесу, мене так набухали оху**но просто", –  повідомив  лідер гурту на сцені

Після  невдалого виступу,  співак приніс свої вибачення одеським шанувальниками . Він пояснив, що професійному музиканту не  потрібно  йти  до глядачів в такому стані.  Лідер гурту  зазначив, що йому зараз соромно. З цієї причини виконавець  прийняв рішення на певний  час призупинити  виступати з концертами.

"Я просто хотів вибачитися у одеситів, слухачів, які прийшли в ресторан, і у ресторану, який дозволив мені зробити благодійний концерт. Але я вийшов у такому стані, в якому не можна виходити професійному музиканту. Мені дуже соромно. Швидше за все, я на час свою кар'єру музичну буду припиняти. Ще раз вибачте, будь ласка. Ви ніколи мене не побачите на сцені в такому стані", – написав Міша Крупін в соціальних мережах.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий український співак вийшов на сцену п'янимУ курортному Бердянську, де зараз в розпалі курортний сезон, відбувся концерт відомого співака Олега Кензова. Але співак вийшов на сцену п'яним.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини