Головна Новини Зірки персона Відомий український співак вийшов на сцену п'яним: що про це відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український співак вийшов на сцену п'яним: що про це відомо (ВІДЕО)

Артист шокував публіку своєю п'яною поведінкою

30 липня 2021, 18:09 comments2850
Поділіться публікацією:

У курортному Бердянську, де зараз в розпалі курортний сезон, відбувся концерт відомого співака Олега Кензова. Але співак вийшов на сцену п'яним. Про це у соціальній мережі написав Дмитро Волканов.

Відомий український співак вийшов на сцену п'яним: що про це відомо (ВІДЕО)

Олег Кензов (фото з відкритих джерел)

 Довгоочікуваний концерт артиста відбувся, у четвер, 29 липня. Коли Кензов тільки піднявся на сцену, більшість глядачів запідозрили, що він знаходиться у нетверезому стані.

Користувач Дмитро Волканов у своєму пості зазначив, що розчарувався в артистові. За його словами, квитки на концерт були дорогі.

 Чоловік заявив, що замість якісної розважальної концертної програми, глядачі, які того вечора витратили свій час і чималі гроші, — отримали п'яний перегар, дурні витівки, нецензурну лексику та інші негативні враження. Дмитро подякував із сарказмом Кензову та його команді за ганебний концерт.

 На опублікованому відео, яке розлетілося мережею, видно, що п'яний Кензов ледве стоїть на ногах та кидається кросівками й мікрофоном у свого музиканта. Окрім цього, співак зі сцени почав матюкатися, жартуючи з дітьми про "е-бали".

 Наразі, сам співак та ніхто з його команди не прокоментував інцидент в Бердянську.

 Користувачі під дописом Дмитра Волканова була розлючені та обурені від побаченого.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що український актор влаштував бійку на дорозі в Києві.Зірка серіалу "Папаньки" Андрій Фединчик влаштував в Подільському районі Києва скандал, який переріс в бійку. Джерело повідомляє, що все почалося з того, що актор їхав дорогою на електросамокаті. Однак робив він це не зовсім акуратно. Це призвело до того, що водій однієї з машин на дорозі йому посигналив.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини