Головна Новини Зірки персона Відомий спортсмен заявив, що одружується вдруге
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий спортсмен заявив, що одружується вдруге

Про зміни в особистому житті Узелков повідомив самостійно

8 лютого 2022, 23:50
Поділіться публікацією:

Знаменитий боксер та тренер з фітнесу  В’ячеслав Узелков шокував своїх фанів несподіваною новиною. Про це пише ТСН.

Відомий спортсмен заявив, що одружується вдруге

В'ячеслав Узелков (фото з відкритих джерел)

Днями він повідомив, що незабаром одружиться вдруге. Про зміни в особистому житті В’ячеслав написав в соціальних мережах, спілкуючись зі своїми віртуальними друзями на власній сторінці. Вони запитали, куди подівся важкоатлет, чим займався, як його справи зараз. Спортивна знаменитість  дав коротку відповідь на питання: "Я одружуюсь".

 Він більше не обмовився, хто його нова дружина, на коли призначена ця урочистість, так само не написав про інші цікаві подробиці. До свого посту додав чорно-білу світлину, на якій цілуються діти.

 Ще восени 2021 року боксер повідомив, що у нього нові стосунки. Він розповів, що знайомий з нею вже давно, що коханій "трішки більше 30 років", але разом  вони ще не проживають. Саме тоді знаменитий спортсмен написав, що колись він всім казав, як шалено кохає. Але зараз про його нове захоплення ніхто не буде знати, він настояв, щоб приховувати стосунки з новою обраницею.

 При цьому, В'ячеслав Узелков  22 роки був одружений з фітнестренеркою Мариною Боржемською. Пара, в якої підростає  двоє діток, гучно розірвала стосунки в 2018 році. Боксер досить довго сумував за  коханою  та шкодував про їх передчасне розлучення.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що зірка "Сутінок" одружується з медсестрою29-річний актор Тейлор Лотнер, який здобув велику популярність завдяки фентезійній сазі "Сутінки", зважився на важливий крок. На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікував кілька романтичних кадрів зі своєю коханою Тей, де робить їй пропозицію руки та серця.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини