Головна Новини Зірки персона «Всі бажання здійснились»: зірка «Сутінок» одружується з медсестрою
commentss НОВИНИ Всі новини

«Всі бажання здійснились»: зірка «Сутінок» одружується з медсестрою

Американський актор Тейлор Лотнер зробив своїй коханій пропозицію руки та серця: хто його обраниця

14 листопада 2021, 20:35 comments1071
Поділіться публікацією:

29-річний актор Тейлор Лотнер, який здобув велику популярність завдяки фентезійній сазі "Сутінки", зважився на важливий крок.

«Всі бажання здійснились»: зірка «Сутінок» одружується з медсестрою

Тейлор Лотнер / Фото: @taylorlautner

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікував кілька романтичних кадрів зі своєю коханою Тей, де робить їй пропозицію руки та серця. 24-річна дівчина сказала акторові заповітне "Так". І, судячи з фото, визнання було для неї повною несподіванкою.

Відомо, що закохані побралися 11 листопада, але вирішили оголосити про це на весь світ через два дні. Як з'ясувалося зірка "Сутінки" — справжній романтик. Тейлор ретельно підготувався до такого важливого кроку та облаштував казкову локацію: розпалив камін, прикрасив усе квітами та пелюстками троянд, а також свічками та неоновою вивіскою. Він став на коліно перед своєю дівчиною і подарував їй обручку з діамантом.

«Всі бажання здійснились»: зірка «Сутінок» одружується з медсестрою - фото 2

До речі, Тейлор Лотнер почав зустрічатися із медсестрою Тей ще у 2018 році. Закохані не приховують своїх почуттів та часто публікують у мережі спільні фотографії.

Публікація актора за добу зібрала вже майже 1,2 мільйона лайків і безліч коментарів: "Вітаю вас", "Не можу перестати посміхатися!! Вітаю!", "Який особливий день!", "Я такий щасливий за вас обох", "Привітання та найкращі побажання вам обом", — написали фоловери.

Нагадаємо, на початку листопада ще одна зірка "Сутінків" Крістен Стюарт оголосила про заручини зі своєю давньою подругою Ділан Мейєр. Чутки про їхнє заміжжя ходили ще влітку, але знаменитість підтвердила цю інформацію лише нещодавно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що єдина дочка Пола Уокера одружилася з Луї Торнтона-Аллана: як пройшла церемонія і хто вів дівчину до вівтаря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини