Головна Новини Зірки персона Відомий український 54-річний актор двічі отримав повістку
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український 54-річний актор двічі отримав повістку

Володимир Ніколаєнко відповів, чому після отримання повістки не перебуває на службі.

29 вересня 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

 Відомий український актор Володимир Ніколаєнко, відомий за роллю в серіалі "Останній москаль", розповів про свій досвід із мобілізацією під час війни. Артист двічі отримував повістку та був призваний на службу у 54 роки. Після вручення повістки йому дали три дні відстрочки, щоб попрощатися з рідними, а згодом відправили до військової частини у Чернігові.

Відомий український 54-річний актор двічі отримав повістку

Володимир Ніколаєнко (фото з відкритих джерел)

Однак, коли в Чернігові дізналися про вік Ніколаєнка, його разом з іншими чоловіками старшого віку повернули назад до Києва до територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК). У Києві акторові вручили ще одну повістку та направили до іншої військової частини. Проте й там артиста не взяли на службу.

"Мене запитали: "Скільки років?" Відповідаю: "54". Махають рукою – вправо. І зі мною там опинилися ще кілька товаришів мого віку. Нас повернули назад до Києва. У ТЦК сказали: "Ну, не взяли вас до цієї частини, значить, підете в іншу. Ось вам ще одна повістка". Але і там мене не взяли", — розповів Ніколаєнко в інтерв'ю Oboz.ua.

Врешті-решт, після місяця таких "каруселей" та емоційного напруження, артиста повернули до театру. Зараз Володимир Ніколаєнко має бронь від мобілізації, що дозволяє йому продовжувати працювати.

Актор зізнався, що цей досвід був непростим не тільки для нього, але й для його дружини, оскільки їхній син вже перебуває на службі та боронить Україну від російської агресії.

"Дуже непросто це пережила дружина, бо на той час вже перебував на службі наш син, а тепер – ще й за мене хвилюйся. Казала мені: "Від переживань підкошуються ноги". Однак у мене не було думок, що треба уникнути служби чи щось подібне. Але згодом мене повернули до театру, зараз маю бронь", — поділився Ніколаєнко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що популярний актор відповів, чому він не пішов на фронт. Актор Тарас Цимбалюк, відомий за серіалом "Кріпосна", прокоментував критику, яку отримує через те, що не воює на фронті у складі Сил оборони України, незважаючи на отриману повістку. Під час подкасту з блогеркою Аліною Шаманською він зазначив, що дійсно стикається з чималою кількістю критики на свою адресу, проте вже не звертає на це уваги. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини