Головна Новини Зірки персона Відомий український музикант, який пішов на фронт, зізнався, що його брат воює на боці Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український музикант, який пішов на фронт, зізнався, що його брат воює на боці Росії

У музиканта є родичі в Росії, але він вважає за краще з ними не спілкуватися

4 жовтня 2023, 23:10
Поділіться публікацією:

Як повідомив український  музикант, що тепер воює  в рядах ЗСУ Коля Серга, він має родичів в РФ, але з ними підтримувати зв’язки він категорично  відмовивсь. Є серед них і його  двоюрідний брат, що тепер воює на  стороні окупантів.

Відомий український музикант, який пішов на фронт, зізнався, що його брат воює на боці Росії

Коля Серга (фото з відкритих джерел)

Про це  Коля Серга  сказав, відповідаючи на питання  Андріани Кучер.

За його словами, російські родичі  є прихильниками кремлівського режиму, з цієї причини музикант з  такою родиною не підтримує зв’язки.  Рідна сестра його мами мешкає на території  РФ, має свою сім'ю та дітей.  Музикант добре  запам'ятав   тітку та її родину, бо свої дитячі роки провів  з  тіткою своє  дитинство в місті  Черкаси, де жила  бабуся.

"Мій, значить, двоюрідний брат, його звуть Сергієм, і він російський військовослужбовець. Він на початку повномасштабної війни написав мамі повідомлення, щоб не виходили з будинків, все буде добре... я попросив маму, щоб вона послала його на**й. Я вважаю, що у мене більше там немає родичів", — розповів Серга  журналістці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий український ведучий відповів, чи піде на фронт. За словами знаного телеведучого та продюсера Юрія Горбунова, чесно він без роздумів  відправиться  на лінію  фронту,  коли   буде мати на руках повістку. Відповідаючи на  запитання Аліни Доротюк, телеведучий сказав, що ніколи не вмів стріляти, але коли буде потрібно, він буде  вчитись тримати в руках автомат. 

Знаний  телеведучий зараз переконаний, що має можливість  реалізувати  багато корисних справ для українських військовослужбовців. Але,  коли і йому потрібно буде йти в армію, то відправиться  і він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини