Головна Новини Зірки персона Відомий український шоумен потрапив в аварію: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український шоумен потрапив в аварію: що відомо

Юлик їхав із закритого повороту, а поверхня дороги була слизькою і не посипаною комунальниками

28 січня 2021, 18:32
Поділіться публікацією:

У четвер, 28 січня, український шоумен Юлік потрапив в аварію. Причиною стала ожеледь: дорога була дуже слизькою, і він на якийсь час втратив керування на своєму автомобілі. Це призвело до того, що Юлік врізався в припарковану машину. На щастя, постраждалих не було. Про це знаменитість розповів на своїй сторінці в соціальних мережах.

Відомий український шоумен потрапив в аварію: що відомо

Юлік потрапив в ДТП в Києві (фото: instagram.com/julikofficial)

За словами його PR-менеджера Ростислава Пелеха, шоумен в цей момент якраз виїжджав із закритого повороту, дорога не була нічим посипана, тому було слизько.

У своєму Instagram Юлік опублікував сторіс, в якому розповів, що відбувся легким переляком і пошкодженим бампером. Через 10 хвилин на місце ДТП приїхала поліція. Після цієї ситуації комунальники почали посипати дорогу.

Відомий український шоумен потрапив в аварію: що відомо - фото 2
Відомий український шоумен потрапив в аварію: що відомо - фото 3

Нагадаємо, що Юлік є українським телеведучим, музикантом, радіоведучим проекту "JLK party" на Армія FM, композитором і саундпродюсером. Також він був одним з учасників групи DZIDZIO. На даний момент він займається написанням авторських пісень, DJ-інгом та співпрацею з іншими українськими артистами.

Як повідомляло видання "Коментарі", переможниця "Холостяка" потрапила в аварію. Переможниця "Холостяка-10" Даша Ульянова, на своїй сторінці в соціальних мережах повідомила неприємну новину. Сьогодні, 26 січня, дівчина потрапила в аварію.

У своєму в Instagram Даша опублікувала відповідні фотографії, написавши, що в її машину в'їхав хтось ззаду. На знімку видно, що через ДТП ушкодилася задня частина машини — заднє крило і фара.

Поки це вся інформація, якою поділилася Ульянова з підписниками на даний момент. Вона тільки повідомила шанувальникам, що ранок може бути абсолютно різним і ніколи не знаєш, що може статися. Через деякий час дівчина також виклала фото своєї собаки, написавши, що подібний вираз обличчя був у неї сьогодні вранці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини