Головна Новини Зірки персона Відомий український співак отримав повістку: чи піде він на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український співак отримав повістку: чи піде він на фронт

Козловський уже сходив до військкомату

13 червня 2023, 20:55
Поділіться публікацією:

Відомий виконавець  Віталій Козловський написав, що  тепер має  повістку до військкомату. Про це  співак повідомив на своїй сторінці  в соціальних мережах. Козловський  оприлюднив відеоролик, що  було  відзнято в цій військовій установі. В одному з кабінетів військкомату  артист присів біля столу та ознайомлюється з документом.

Відомий український співак отримав повістку: чи піде він на фронт

Віталій Козловський (фото з відкритих джерел)

"От і до мене прийшла повістка", — назвав цей ролик  український співак.

Підписники, коментуючи  повідомлення артиста, запитали його, чи має він якусь військову спеціальність. Артист  відкрито відписав, що поки ще немає.

Менеджерка співака Юлія Бакуменко коментуючи ситуація сайту KP.UA уточнила, що Козловський вже пройшов військово-лікарняну комісію і незабаром поїде до військової частини.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий ведучий отримав повістку та зізнався, чи піде на фронт. Відомий   ведучий Тімур Мірошниченко,  що  працюватиме кореспондентом на "Євробаченні"  в Ліверпулі, розказав, чи відправиться  він на фронт. Днями  він сказав, що  йому прийшла  повістка. Ще Тимура  спитали, чи думає він про те, що  можливо доведеться піти на війну. Адже чимало  військовослужбовців   перебувають на  фронті більше  року, їм потрібна  заміна. У 2006 році ведучий склав присягу на вірність українському народові. Відтоді він ходить до військкомату. Ще  Мірошниченко розказав, чи пустять його за кордон після скандальних подій з коміком Щегелем, який  не повернувся в Україну  і при цьому вихваляється цим "вчинком".  Як стверджує телеведучий,  Міністерство культури  напрацювало тут порядок,  і тут він не буде порушником.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини