Головна Новини Зірки персона Відомий український співак зізнався, що жив з Андрієм Данилко
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український співак зізнався, що жив з Андрієм Данилко

EL Кравчук розповів, як в 90-х його прихистив Андрій Данилко

4 листопада 2020, 20:31 comments5938
Поділіться публікацією:

Епатажний співак 90-х EL Кравчук зізнався, яким був початок його творчого шляху. У своєму інтерв'ю для програми "Життя відомих людей" на каналі 1 + 1 він розповів, що його батьки були дуже далекі від світу шоу-бізнесу, тому тривалий час він навіть не міг до кінця зрозуміти, чи дійсно спів можна вважати повноцінною професією.

Відомий український співак зізнався, що жив з Андрієм Данилко

EL Кравчук. Фото: newsyou

І поки майбутній артист шукав питання на цю відповідь, він вступив до університету на історика, як того хотіли батьки. Але в якийсь момент відчайдушний хлопець забрав свої документи, щоб віднести їх до музичного училища. Правда про це розкрилася, коли батько захотів провідати сина в університеті, але йому відповіли, що такого студента у них немає. Ця ситуація призвела до того, що Андрій змушений був піти з рідного дому.

"У гуртожитку не було місця. Уже я в листопаді ... Куди? Але мене прихистив один студент. Але при цьому це був студент Естрадно-циркового училища, Андрій Данилко, так. У мене було волосся нижче плечей, хіповий светр і фенечки по лікоть. Я не боявся що завгодно на себе начепити, одягнути, щось там. Не знаю, експерименти будь-які. Були б поруч тато з мамою ... Ну ... Тато — офіцер, мама — лікар — "Що ти на себе одягнув?! Що ти пофарбував волосся?". І почалося там би", — каже співак.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Андрій Данилко відзначає 47-й день народження: маловідомі факти про українську зірку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини