Головна Новини Зірки персона Відомий український ведучий висловився про артистів-ухилянтів
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український ведучий висловився про артистів-ухилянтів

Геннадій Попенко закликає артистів до відповідальності у воєнний час

17 червня 2024, 11:26
Поділіться публікацією:

Відомий український ведучий, а тепер і військовослужбовець Геннадій Попенко в інтерв'ю для OBOD.UA висловив свою думку щодо мобілізації та ролі публічних осіб у воєнний час. Попенко наголосив, що захист країни – це обов'язок кожного громадянина.

Відомий український ведучий висловився про артистів-ухилянтів

Геннадій Попенко закликає артистів до відповідальності у воєнний час

"Думаю, що має працювати закон. Захищати країну повинні йти все. За винятком тих, у кого є відстрочка за законом. Все ж таки просто. Прийди та онови дані в ТЦК. Або зроби це в телефоні. Розподіл, навчання, мобілізація та демобілізація — все має бути у законі. Але таке враження, що прозорий механізм не потрібен нікому.

Крім того, артист також розповів, що він стурбований тим, що багато хто уникає мобілізації, у тому числі публічних осіб. Особливо Геннадій торкнувся теми артистів, які не виконують свого громадянського обов'язку.

"Я про них не думаю. І бажаю того ж нашого суспільства. Артист на плаву, поки про нього говорять, згадують. Якщо цього не буде, то й артиста не буде", — наголосив Попенко.

Раніше "Коментарі" писали, що відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів в інтерв'ю виданню "ТиКиїв", що на початку повномасштабного вторгнення не бачив сенсу вступати до лав територіальної оборони, адже він був у невеликому селищі.

Нагадаємо, що нещодавно Спартак Субота, відомий український блогер, чиє ім'я асоціюється з низкою скандалів, висловився про свої наміри щодо служби у Збройних Силах України. Субота підкреслив, що хоч і не має страху перед перспективою військової служби, найближчим часом приєднуватися до військових не планує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини