Головна Новини Зірки персона Відомий в Україні блогер зізнався, чому не пішов на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий в Україні блогер зізнався, чому не пішов на фронт

Волошин допомагає українцям в тилу

14 червня 2023, 21:25
Поділіться публікацією:

 Відомий  в Україні блогер Олександр Волошин  розповів, чому він зараз не в рядах ЗСУ.  Як він пояснив, як тільки почалось  повномасштабне  російське вторгнення,  Олександр  повіз найрідніших людей — маму  та дружину Анну Трінчер  в безпечний  Західний регіон України.

 Відомий в Україні блогер зізнався, чому не пішов на фронт

Блогер Олександр Волошин(фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на питання Раміни Есхакзай,  Волошин  продовжив, що  мав бажання йти на фронт, але в цей час послухав поради батька та переконавсь, що в цей непростий  час  йому, як сину і чоловіку  потрібно подбати про своїх  найрідніших. 

"Була така злість, що хочеш їхати воювати. Я зателефонував баті і сказав, що хочу виконувати свій обов'язок. Він запитав, хто буде з мамою, і пояснив, як все це відбувається... Я ж думав, що буду патрони подавати, адже я не вмію нічого", — поділився він.

Блогер зазначив, що увесь цей  період донатив на  ЗСУ. Загалом,  Олександр перерахував  на українську армію  мільйон гривень з початку повномасштабного вторгнення.  За його ініціативою створено  великий центр, через  який  волонтери могли зв’язатися  із співгромадянами, яким потрібно було  допомогти.

"Я направив туди всю свою команду по бізнесу, тому що він не функціонував. Ми допомогли тисячам людей", -  розповів Волошин.

Проте  не дивлячись на це все, хейту відомий блогер не уник.  Підписники в мережах не один раз  запитували його, чого він  не йде  на фронт. Як  відповів на ці закиди блогер, він пройде цей шлях, якщо війна затягуватиметься. 

Нагадаємо, раніше за словами української  блогерки з міста  Дніпро Анни Алхім, що раніше  звинуватили в наведенні  ракет РФ на  медичний заклад, вона  не визнає  проблемою   російських виконавців і  пісні, що вони виконують.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини