Головна Новини Зірки персона "Я слухаю російські пісні кожен день": блогерка не бачить у цьому проблеми
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я слухаю російські пісні кожен день": блогерка не бачить у цьому проблеми

Алхім заявила Ганні Трінчер, що і далі буде слухати російських виконавців

12 червня 2023, 23:25 comments1397
Поділіться публікацією:








За словами української  блогерки з міста  Дніпро Анни Алхім, що раніше  звинуватили в наведенні  ракет РФ на  медичний заклад, вона  не визнає  проблемою   російських виконавців і  пісні, що вони виконують.

"Я слухаю російські пісні кожен день": блогерка не бачить у цьому проблеми

Анна Алхім (фото з відкритих джерел)

На YouTube-каналі, який веде блогер Волошин, з’явився   відеоролик  з його дружиною- співачкою Ганною Трінчер, ще там є телеведучий Євтушенко і блогерка  Алхім.

Під час розмови між ними  виникла дискусія з приводу того, чи потрібно слухати російських  виконавців і говорити  російською. Чи  варто це робити  зараз, коли РФ  почала війну на території  України.

Алхім  сказала Ганні Трінчер, що і надалі буде слухати  співаків з РФ, для прикладу: Анну Асті (українська виконавиця, яка родом з Черкас, проте кілька років тому переїхала  в  російську столицю і  співає  для росіян).

 Трінчер  пригадала Алхім, що Анна Асті  не осудила війну і тим самим одобрює дії  путінського режиму. При цьому, для  блогерки Алхім це не є проблемою,  вона з якоїсь причини пов'язує  питання із закінченням військового вторгнення.

"Чомусь думають, що, якщо всі перестануть слухати російські пісні і говорити російською мовою, то війна закінчиться — ні, не закінчиться", — сказала на це  Алхім.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська блогерка зганьбилася новою заявою з приводу окупантів та війни в Україні. Блогерка, яка колись мешкала в Україні  Софія Стужук,  що категорично не осуджує  злочинну війну, яку РФ почала   проти її батьківщини,  попала в неприємну ситуацію через свої висловлювання про військове вторгнення. Стужук, яка з дітьми тепер живе в Ризі  і продовжує мовчання  про військове вторгнення,   згадала в своєму телеграм-каналі про те, що вона не може знати, що таке "р**ня", бо новини не переглядає взагалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

12 червня 2023, 23:04

Таких як вона недо блогерок треба бурятам віддати. Не хай по кругу пустять. А потом кадировцям і т.д.


Новини