Головна Новини Зірки персона Відомий телеведучий поскаржився на проблеми в родині через війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий телеведучий поскаржився на проблеми в родині через війну

Сім'я Григорія Решетніка є прикладом для багатьох

2 березня 2023, 22:30
Поділіться публікацією:








Зірковий ведучий ТБ Григорій Решетнік,  родину якого чимало  українців вважають ідеальною, разом з  власною дружиною Христиною  відповіли на запитання журналістів і  назвали це перебільшенням.За словами  ведучого "Холостяка", в їх родині не все ідеально,  буває  як і в інших сімейних пар,  трапляються якісь  суперечки чи конфлікти. Григорій з дружиною  дуже болісно  реагують на новини, що  розлучаються зіркові пари, з цієї причини докладають чимало зусиль, аби   зберегти власну родину. 

Відомий  телеведучий поскаржився на проблеми в родині через війну

Григорій Решетнік (фото з відкритих джерел)

"Війна — це божевільне випробування. У нас іноді теж бувають моменти, коли емоційно складно, накипаємо, ми переходимо на підвищені тони, можемо з'ясовувати стосунки. Але потім заспокоюємося, всім зараз складно", — сказав Решетнік, який був гостем  програми "Неймовірна правда про зірок". 

Дружина Христина додає, що в соцмережах у них таки ідеальний шлюб, адже вона тримається думки, що  недоречно оприлюднювати  тимчасові моменти родинного негативу  в блозі.

"Instagram — це якісь уривки, робочі моменти. У момент, коли ми сваримося, я ж не буду знімати і розповідати", — коментує своє правильне рішення  дружина зіркового телеведучого. 

Під час  гостювання в зірковій програмі  Решетники  розповіли, що частина їх родини не виїхала за кордон, щоб всім  не доводилось так надовго розлучатись. 

"Після року війни в Україні під ракетами, сиренами, без світла, на високому поверсі, з трьома дітьми, нам вже нічого не страшно", — підсумувала свою розповідь  Христина Решетнік.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Григорій Решетник про життя в реаліях війниМинулої весни на екранах телевізорів мав з'явитися черговий сезон популярного реаліті-шоу "Холостяк". Через напад Росії, каже Григорій, звісно ж, прем’єру довелося відкласти. За словами телеведучого, він був приємно здивований рішенням керівництва "СТБ", яке таки включило романтичний проект в ефір восени. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kisska

3 березня 2023, 02:19

Секс знакомства в вашем городе - реальные анкеты людей, которые ищут и хотят секса. Заходи и просматривай фото без регистрации!----- http://redirect.sk/kiska


Новини