Головна Новини Зірки персона Відомо, хто купив замок Пугачової і Галкіна: новий власник шокував заявою про плани на будівлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомо, хто купив замок Пугачової і Галкіна: новий власник шокував заявою про плани на будівлю

Російський шоумен купив замок Пугачової для, м'яко кажучи, дуже незвичайних завдань

26 квітня 2023, 22:15 comments1026
Поділіться публікацією:

Відомий в РФ  шоумен Стас Барецький придбав  підмосковний замок Алли Пугачової та Максима Галкіна, що не підтримають загарбницьке вторгнення РФ на територію України. Як розповів новий власник, відповідь  якого  оприлюднила "Говорит Москва", угода вже відбулась. Росіянин додав, що деталі обговорювались багато часу як в Ізраїлі,  так і в Прибалтиці.

Відомо, хто купив замок Пугачової і Галкіна: новий власник шокував заявою про плани на будівлю

Замок Пугачової і Галкіна (фото з відкритих джерел)

Російський шоумен  має план щодо відкриття   в замку найбільшого крематорія на території  Європи.

"Переговори йшли важко. Аллу Борисівну бентежило питання приналежності замку до ритуального бізнесу. Що ми з нього хочемо зробити? Найбільший крематорій в Росії, в Європі точно, у всьому світі. До нього морг, будуть у нас певні зони, якісь магазини ритуальні, склади будуть", — розказав представник російського шоубізнесу.

Ціна угоди складає майже 450 000 000 рублів (близько 5 млн доларів).

"Ще коли вона про це заявила, я почав метушитися з приводу покупки. Тому що мені це місце подобається, взагалі замок хороший. Зі своїми компаньйонами взяли. Я запропонував, ідея їм сподобалася. Звичайно, ці гроші з кишені я не вийняв. Якщо потрібна точна сума, то 450 мільйонів, плюс-мінус", — продовжив  Барецький.

До слова, Стас Барецький  прославився  власними витівками на ТБ та часто любить влаштовувати  скандали.  Ще в 2015 році шоумен,який був учасником  відкриття пам'ятника Путіну неподалік  Петербурга, висловився,  підтримуючи  анексію та приєднання Криму до РФ. Тоді ж одіозний  митець організував  кілька акцій, підтримуючи  імпортозаміщення і там же  підпалив автомобіль BMW 520. Барецький  був організатором акції біля  приміщення  консульства Туреччини в Петербурзі щодо запровадження санкцій проти  цієї країни  через  знищення російського Су-24  на території Сирії.

В травні 2016 року він  виступив, вимагаючи заборонити  концерт  Елтона Джона в Петербурзі, засуджував   його творчість, яку називає "дикою попсою", зокрема, і гомосексуальну орієнтацію співака.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Пугачова раптово повернулася до Росії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини